Starity

Szerepelj Emily Osment rajongói videójában!

2010. november 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók nagy lehetőséget kaptak, miképpen szerepelhetnek Emily Osment Lovesick című videójában. Az eredeti videoklip mellett ugyanis egy rajongói változatot is készítenek, amelyre pályázni lehet.

hirdetés
Szerepelj Emily Osment rajongói videójában!

Emily Osment tegnap tett közzé egy videót YouTube-csatornáján, illetve hivatalos oldalán, mely szerint a rajongóknak van lehetőségük szerepelni a Lovesick másik videoklipjében, az úgynevezett fanvideoklipben, amit Emily Osment hivatalos YouTube-oldalára fog feltölteni.

Igazán egyszerű a dolog: Kapj elő egy kamerát, és készíts olyan képet, melyen „Lovesick-pózban”, vagy arccal szerepelsz. A lényeg, hogy fejezd ki, mennyire szereted a Lovesicket.

Ha mindez kész, akkor két módja van, hogy elküldd a képeket:

1. Twitteren, Twitpicen. Emilynek van saját Twitter-fiókja, és ha feltöltöd a képeket a www.twitpic.com oldalra, akkor a felirat – azaz, a címke – fontos, hogy #LOVESICK legyen; enélkül nem fogadják el a jelenkezést. Majd a Twitpicre feltöltött képet elküldöd privát üzenetben Emilynek a Twitteren.

2. A második mód, hogy Emily flickres Fan Groupjára feltöltöd a képet. Itt is elengedhetetlen, hogy a címke #Lovesick legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek