Starity

6 érdekesség Adam Demosról, a Vágyak/Valóság sztárjáról

2021. december 13. 19:07   |   Szerző: Four

Adam Demos nevét a Netflix egyik sikersorozata, a Vágyak/Valóság ismertette meg a világgal.

hirdetés

1. Demos az ausztrál Wollongongban született, és bár mindig is érdekelte a színészet, sokáig nem kezdett bele színészi karrierjébe. 23 éves koráig építkezéseken dolgozott, ám végül úgy döntött, elvégez egy színészi kurzust Sydney-ben.

2. A pályaválasztása sikeres volt: a húszas évei közepére már számos ausztrál műsorban szerepelt, például a Home and Away, a Rescue Special Ops, és a Winners & Losers című produkciókban, de leginkább a Janet King című sorozat Nate-jeként lett ismert a kontinensen. Végül az Egyesült Államokba is betört az UnReal című sorozattal. 

 

 

3. 2020-ban, a Vágyak/Valóság forgatásán találkozott sorozatbeli szerelmével, Sarah Shahival, akivel rövidesen az életben is egy pár lettek. A színésznő korábban Instagramon fejtette ki, hogy Demosban megtalálta az igazit, és sohasem szeretett ennyire még senkit.

4. A színész egy másik Netflixes produkcióban is szerepel: a Szerelem első vendéglátásra című filmben alakítja a szívtipró Jake-et, akibe Christina Millian karaktere rövid idő alatt beleszeret.

 

 

5. Szeret Instagramra posztolni: a színész előszeretettel osztja meg élete részleteit a rajongóival: többek között Sarah Shahiról és egy Soda Pop nevű kutyusról is rak ki képeket.

6. A Vágyak/Valóság miatt tanult meg gitározni és énekelni:

Énekórákat vettem. Elmentünk egy stúdióba, ami számomra őrület - egyáltalán nem vagyok egy énekes alkat. De ez egy olyan menő dolog, amire azt mondod, hogy valószínűleg más lehetőséged nem lesz rá.

- mesélte.

 

 

via Oprahdaily & Popbuzz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek