Starity

Hailey Bieber az anyaságról beszélgetett Rosie Huntington-Whiteley-val

2021. december 14. 21:09   |   Szerző: Four

Hailey vendége volt a modell, többek között az anyaság is szóba került a beszélgetés során.

hirdetés

Ezúttal Rosie Huntington-Whiteley volt Hailey Bieber vendége a modell "Ki van a fürdőszobámban?" című YouTube-os műsorában. Hailey és Rosie többek között az anyaságról is beszélgetett: a modell elárulta, hogy bár nincs sok tapasztalata ezen a téren, de egyszer szeretne gyermeket, és kíváncsi rá, Rosie mit tanácsolna neki. 

Huntington-Whiteley így reagált:

Légy magaddal elnéző. Ez egy teljes állás, és örökké zsonglőrködni kell. Függetlenül attól, hogy otthon maradsz a gyerekekkel vagy dolgozó anya vagy, folyton zsonglőrködni kell, nagy rajtad a nyomás. Próbálj kedves lenni magaddal és ne légy magaddal szigorú. De ez csak az én személyes tapasztalatom. Összességében véve kövesd az ösztöneidet, ne arra koncentrálj, hogy mások mit mondanak, ne hallgass minden tanácsra. Én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy felhívhatom az édesanyámat, amikor mondjuk zokogok a fürdőszoba padlóján.(...)

- mesélte Rosie. 

A modell egyébként hamarosan kétgyermekes anyuka lesz: augusztusban jelentette be, hogy babát vár Jason Stathamtől, akivel már van egy kisfiuk, a 4 éves Oscar.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek