Starity

Klippremier: megérkezett Békefi Viki és Ya Ou legújabb, minden falat áttörő szerelmi duettje!

2021. december 15. 17:05   |   Szerző: Freeze

Szenvedélyes, őszinte dallal jelentkezett hazánk egyik legelbűvölőbb duója. A „Szembeszél” Békefi Viki és Ya Ou kapcsolatának gyengéd oldala mellett ezúttal annak küzdelmes pillanataiba is betekintést enged.

hirdetés
Klippremier: megérkezett Békefi Viki és Ya Ou legújabb, minden falat áttörő szerelmi duettje!

A „Sztárban Sztár leszek!” egykori győztese, a tüneményes színésznő-énekesnő Békefi Viki és a show műsorban második helyezett, sokoldalú dalszerző-énekes, Ya Ou nemcsak a magánéletben, de a zenében is nagyszerű párt alkotnak.

Első közös szerzeményük, az Egész évben ölelnélek egy könnyed, jó hangulatú karácsonyi felvétel volt, ami pont egy évvel ezelőtt jelent meg. A hamar ünnepi kedvenccé váló kollaboráció után idén egy túlfűtött, vadító közössel, a Tűzzel mutatták meg új oldalukat, amihez lenyűgöző koreográfiákban gazdag klip is forgott.

Most ismét egy dinamikus számot készítettek, amiről így mesélt Ya Ou: Először csak szimplán elkezdtem írni egy dalt, majd amint megszületett egy mutatható verzió a refrénből, már tudtam, hogy a Szembeszél duettnek született. A végeredmény pedig felülmúlt minden várakozást. Még az unokáinknak is büszkén mutogatjuk majd!

Viki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe:

A mondanivalója fogott meg először, ugyanis ez a szám a kapcsolatunkról szól: a kezdetekről, a jelenünkről és a jövőnkről és persze arról a mindent elsöprő energiáról, ami köztünk van! Úgy berobban a refrén, hogy amikor hallgattam, már azonnal egy sztoriban, egy videóklipben láttam magunkat

– árulta el.

A kedvencem a kínai hangszer az elején, ami nagyon jó, ázsiai hangulatot kölcsönöz a zenének. Ezek is nagyon mi vagyunk, hiszen Ya Ou-n keresztül én is közelebb kerülhettem ehhez a kultúrához

– tette hozzá az énekesnő.

A Szembeszél egy szimbolikus elemekben gazdag klippel együtt érkezett, amiben a két előadót egy látszólagos fal választja el egymástól, miközben saját láncaik is fogságban tartják őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek