Starity

10 utolsó pillanatos karácsonyi ajándék ötlet

2021. december 17. 12:12   |   Szerző: Glamster

Te is kifutottál az időből, a karácsony a nyakadon, ráadásul, azt se tudod, mit vegyél? Nézzük ezeket az ötleteket.

hirdetés

1. Vicces zokni / sál

Gyerekként utáltunk zoknit / sálat kapni, és ajándékként adni ezeket elég bénának számított. Nos, az évek elteltével a meleg és cuki kiegészítő értéke marginálisan növekedett a korunkkal.

Fotó: Dedoles.hu

2. Parfümszett

Parfümből sosem elég, ráadásul a brandek idén igazán kitettek magukért: a Dior, Gucci és YSL parfümszettek csomagolása többek között egy álom.

Fotó: NotinoGarantált kiszállítás karácsonyig. Rendeljen 2021.12.21. 8:00-ig és a Notino biztosan kiszállítja rendelését még karácsony előtt.

3. Könyvek

Paulo Coelho legjobb műveit például különleges ünnepi csomagolásban dughatjuk a fa alá (van olyan édesanya, aki nem szereti ezt az írót?), de például ezzel a trilógiával sem lősz mellé barátnőnek / kishúgnak.

A kép csak illusztráció

4. Ronda karácsonyi pulcsi

Mindenki szekrényében kell, hogy legyen legalább egy csúnya karácsonyi pulcsi. Minél merészebb, annál jobb.

Fotó: H&M / Nyomott mintás melegítőfelső 

5. Ékszer

Swarovski, Pandora, vagy éppen Bijou Brigitte: valami szemrevalót biztosan találsz.

Fotó: Swarovski

6. Házi kekszdoboz

Ha jobban szereted a kézzel készített dolgokat, egy kekszdobozt még ezen a hétvégén össze tudsz dobni. Megtöltheted többek között puszedlivel, mézeskaláccsal, csokoládés puffanccsal és vajas keksszel is.

7. Társasjáték

A nagyok ugyanúgy szeretnek társasozni, mint a kicsik. Kifejezetten nekik készültek kártyajátékok és kreatív társasjátékok.

8. AirPods

Mivel az Apple most adta ki az új, 3. generációs AirPodsát, így az első és a második generációt már elég jó árban be tudod szerezni (persze, ha nem vágysz a legújabbra).

9. Hordozható hangszóró

Egy megfizethetőbb opció a JBL világa: hordozható hangszórót már 10 ezer forinttól tudsz venni, ráadásul a kommentelők imádják a hangzását. A cégnél bluetooth-os fülhallgatók közül is tudsz válogatni.

10. Laptop alátét

Több opció elérhető, de például az Ikeánál ez a laptop alátét nemcsak jó árban van, hanem a véleményezők szerint az online tanulás és távmunka elengedhetetlen kiegészítője.

Fotó: Ikea

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek