Starity

Ismerd meg az exkluzív nemesfa ajtókat és szeress beléjük te is!

2021. december 20. 09:09   |   

Sokféle beltéri ajtó létezik és mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Az egyik kedvező áron érhető el, míg a másik sokféle dizájnban is kérhető. A nemesfa ajtók a prémium minőséget képviselik a beltéri ajtók között, így biztosan neked is tetszeni fognak!

hirdetés

Modernitás és exkluzivitás egyben?

A nemesfa ajtók egyszerre kínálják az exkluzív fa megjelenést, miközben abszolút modern szerkezettel rendelkeznek, azaz minden olyan hátrány, amely a tömörfa ajtókat jellemzi, elkerüli őket. Ezeken a beltéri ajtókon egy 0,6 mm vastagságú, valódi fából készült burkolat varázsolja az otthonunkba a természetesség és természetközeliség élményét. 

A modern szerkezetnek és a gyönyörű fa borításnak köszönhetően ezzel az ajtóval valódi, minőségi hatást kelthetünk. A belső, könnyített fafurnér szerkezet pedig biztosítja a könnyed működést és a pozitív tulajdonságokat, mint amilyen a tartósság és megbízhatóság.

Milyen fafajták közül választhatunk?

A nemesfa beltéri ajtók szabadon választható fafajtákból készülhetnek, melyek között hazai és trópusi fafajták egyaránt megtalálhatók. Az előbbiek között az elegáns tölgy és a gyönyörű dió a legnépszerűbbek. Válassz te is a legszebbek közül az Ajtóház kínálatából!

Bármilyen méretben rendelhető!

Mivel a nemesfa beltéri ajtók egyedileg készülnek, ezért bármilyen méret elkészíthető belőlük. Ez garantálja azt, hogy a te ajtónyílásodba is tökéletesen illeszkedni tudjanak.

Nincs dizájn megkötés!

A prémium megjelenés mellett ez az a tulajdonság, amely a nemesfa ajtókat a vásárlók kedvencévé teszi. Az ajtók gyakorlatilag bármilyen díszítéssel elképzelhetőek. Használd bátran a fantáziád és válassz tetszésed szerint fém csíkot vagy intarziát, de a csapra és frízrevaló összeforgatáshoz teljesen hasonló eredményt is elképzelhetsz! Ez utóbbi tökéletesen illik a klasszikus stílusú enteriőrbe is.

Mitől prémium minőségű a nemesfa ajtó?

A magas nívó ezeknél az ajtóknál azonnal szembetűnik, amely a valódi fa burkolatnak köszönhető. Elegancia és exkluzivitás sugárzik a nemesfa ajtókból, amely garantáltan elnyeri mindenki tetszését.

Ez az ajtótípus egyedileg, kézzel gyártott termék, első osztályú asztalosipari darab, amely mindenben a te elképzeléseidhez igazodik! Nem kell többé a tökéletes ajtót keresned, hiszen megtervezheted saját magadnak! Ráadásul ez biztossá teszi azt is, hogy elégedett leszel a választással. Élvezd te is a teljes szabadságot és álmodd meg a tökéletes ajtót! 

Extrém méretek, robusztus, hosszú életű beltéri ajtók, amelyeket minden vendég megcsodál és amelyek az otthonod díszei lesznek - ezt kínálják a nemesfa ajtók számodra is! Teremtsd meg a tökéletes harmóniát azzal, hogy az ajtóid és a bútoraid is összeillenek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek