Starity

Karácsonyi ajándékot keresel? Megtaláltad!

2021. december 23. 09:09   |   

Amennyiben épp karácsonyi ajándékot keresel családtagjaidnak, van számodra egy kitűnő tippünk: ajándékozd meg gyermekedet egy gyerek SUP deszkával, párodat pedig egy felfújható SUP deszkával. Mutatjuk, miért éri meg!

hirdetés

Felfújható SUP - szállítható élmény

Amennyiben párod ajándékán gondolkozol, remek ajándék lehet egy felfújható SUP. A felfújható SUP óriási előnye, hogy könnyen tárolható, illetve szállítható, amely nem csupán a karácsonyfa alatti elrejtésben jelenthet óriási előnyt. A deszka ugyanis évközben könnyen és biztonságosan tárolható az árnyékos, száraz helyen, akár a pincében is, így a minősége sem sérül, illetve a tárolásához is csak kis helyet kell felszabadítani.

A felfújható SUP ezentúl állandó kelléke lehet a vízközeli nyaralásaitoknak, ugyanis csupán egy elektromos pumpa segítségével pillanatok alatt felfújható és használható a SUP. Szállítás során nem foglal el olyan nagy helyet a csomagtartóban, mint egy merev deszka, de helyhiány esetén felfújva is szállítható az autó tetejére rögzítve.

Amennyiben felfújható jóga SUP-ot veszel párodnak, egy remek sport kipróbálásának lehetőségét adod neki ajándékba. A SUP jóga egy olyan mozgásforma, mely során a hagyományos jóga és a SUP deszkán való egyensúlyozás elemei keverednek, így egy remek erősítő és egyensúly fejlesztő sportnak mondható.

Gyerek SUP - SUP élmény, minden korosztálynak

Ajándékozd meg gyermekedet a SUPozás élményével és adj neki karácsonykor gyerek SUP deszkát! Minden gyerek szeret mozogni, sőt, megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlen a rendszeres és megfelelő mozgás. Ha van a közeletekben olyan vízfelület, amely megfelelő a SUPozásra, remek ajándék lehet a SUPozás öröme, melyhez elengedhetetlen egy megfelelő gyerek SUP deszka kiválasztása.

Egy gyerek SUP szállítása a felfújható SUP szállításához hasonlóan igencsak egyszerű, tárolása praktikus, így ha éppen nem használja gyermek rendszeresen, könnyen el tudjátok pakolni. Rendszeres használatakor azonban a SUPozás fejleszti a gyerek egyensúly érzékét, valamint az izmokat is átmozgatja, így akár már napi fél óra is elegendő mozgás lehet a fiatal számára.

Családi SUPozás

Ha a családban mindenki rendelkezik saját, felfújható SUP deszkával, remek családi program lehet a családi SUPozás. Akármelyik hétvégén akár autóval is nekivághattok az útnak és elutazhattok egy SUPozásra alkalmas tóhoz vagy folyóhoz. A felfújható SUP összeállítása gyors és egyszerű, így az kocsiút után hamar szelhetitek a habokat.

Egy felfújható SUP vagy egy gyerek SUP nem csupán egy egyszeri élményt nyújt, hanem az új, közös családi hobbitok legfontosabb kelléke is lehet. Ajándékozz élményt szeretteidnek SUP deszka formájában és éljétek át együtt a SUPozás örömét! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek