Starity

Peter Dinklage így nyilatkozott a Trónok harca végét bíráló kritikákról

2021. december 27. 16:04   |   Szerző: Four

A Tyrion Lannistert alakító színész elmonda véleményét a sorozat végéről.

hirdetés

Peter Dinklage kendőzetlenül vállalta véleményét azzal kapcsolatban, hogy mennyi kritika érte az HBO egyik sikersorozatának számító Trónok harcát. (A rajongók olyan elégedetlenek voltak a befejezéssel, hogy petícióval kampányoltak azért, hogy kezdjék újra a készítők az utolsó évadot.)

Dinklage nem ért egyet a negatív véleményekkel:

Azt akarták [a rajongók], hogy a csinos fehér emberek együtt ellovagoljanak a naplementébe. Amúgy ez egy fantáziatörténet. Sárkányok vannak benne. Lépjetek tovább. 

- viccelődött, majd így folytatta:

A műsor mindent felforgat, amit gondolsz, és ezt szeretem benne. Igen, Trónok harcának hívták, de a végén (...) a műsor ennél sokkal több lett. Az egyik kedvenc pillanatom az, amikor a sárkány elégeti a trónt, mert ezzel megöli az egész párbeszédet. Ez tulajdonképpen brilliáns volt a készítők részéről. Mindig is ezt tették: gondoltál valamit egy dologról, és ők mindig mást tettek.

Peter szerint ezért utálták nagyon sokan a sorozat végét:

Szerintem a sok kritika a végéről abból fakadt, hogy [a rajongók] mérgesek voltak ránk, hogy szakítunk velük. Eltűntünk a tévéből, ők pedig nem tudták, mit csináljanak vasárnap esténként. Többet akartak, így aztán beszóltak. Pedig akkor kellett befejeznünk a sorozatot, amikor, mert a műsor nagyon jó volt abban, hogy szakítson az előzetes elvárásokkal: a főgonoszok hősök lettek, a hősök pedig főgonoszok.

Habár George R. R. Martin, a Trónok harca-könyvek írója nagyon szerette volna, hogy még két évada legyen a sorozatnak, Peter szerint épp időben fejezték be:

Ez volt a megfelelő alkalom. Nem előbb, nem később. Nem akarod elhasználni a szíves fogadtatást, habár nem hiszem, hogy ez a műsorral megtörténhetett volna.

- mondta a The New York Timesnak. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek