Starity

15 sztár a hírnév előtt - így viselkedtek mások szerint

2021. december 29. 18:06   |   Szerző: Four

Tom Holland, Kelly Clarkson és Pete Davidson is szerepel az alábbi listán.

hirdetés

1. Post Malone

Embed from Getty Images

Egy középiskolába jártam Post Malone-nal, évfolyamtársak voltunk. Mindig öltönyben volt, és az a tipikus "kocka" gyerek volt. Örülök, hogy jól alakult az élete. Mindig is jót akartam neki, és most őt hallgatom állandóan. Csak egy ismeretlen srác vagyok neki, sose beszéltünk.

 

2. Emily Ratajkowski

Embed from Getty Images

Egy iskolába jártam Emilyvel. Mindig is kedves volt, nagyon okos és tehetséges. A legrosszabb, amit mondhatok, hogy középiskolában jelentkezett egy szerepre, de nem azt kapta meg végül - így aztán nem is akart játszani egyáltalán. Én kaptam meg azt a szerepet, amit ő visszautasított. Összefutottunk egyetemistaként (még mielőtt híres lett), és úgy tűnt, őszintén örül, hogy lát engem. Emlékszem, tetszett neki a kabátom. Szerintem most is őszinte az interjúiban, és önazonos - egy igazi kemény csaj, büszke vagyok rá.

 

3. Queen Latifah

Embed from Getty Images

A munkatársam apukája együtt nőtt fel vele Észak-Jersey-ben. Az ismerősöm egész családja imádja őt, mert amikor majdnem elveszítették a házukat, Queen Latifah kifizette helyettük. Mindig is jókat mondtak róla.

 

4. Kelly Clarkson

Embed from Getty Images

A barátom anyukája volt Kelly Clarkson egyik tanára középiskolában. Megkérdeztem, milyen volt, és azt mondta: sose írta meg a háziját.

 

5. Adam Sandler

Embed from Getty Images

Apukám együtt lógott egyszer-kétszer Adam Sandlerrel a '90-es években, elmentek néhány buliba. Az emberek mindig úgy hivatkoztak rá, hogy "Adam a sörös srác", mert mindig annyi sört vitt magával a partikra.

 

6. Sandra Oh

Embed from Getty Images

Egy középiskolába jártam vele. Vicces volt, lendületes, okos, bulizós és nagyon szerette a színészetet. Egyszer egy iskolai darabban játszott, amikor egy jelenetben, ahogy kiment a színpadról, bevágta a fejét az egyik díszletbe. Hallani lehetett a nagy csattanást, de ő profi volt és nem állt meg. Imádom, hogy most is tartja a kapcsolatot az iskolai barátaival (néha díjátadókon is látni lehet őket).

 

7. Chris Pratt

Embed from Getty Images

A bátyám egy iskolába járt Chris Pratt-tel, együtt voltak német órán. Chris egyszer azt mondta a tanárnak, hogy a bátyja volt Németországban, és tud neki hozni egy darabot a berlini falból. Két héttel később Chris fogott egy darab betont a járdáról, festékkel lefújta és odaadta neki. 

 

8. Joe Keery

Embed from Getty Images

Együtt jártam egyetemre Joe Keeryvel, aki Steve Harringtont alakítja a Stranger Thingsben. Az akkori barátom szobatársa volt, és nagyon rendes srác volt. A haja mindig is elképesztően jól állt.

 

9. Bruce Willis

Embed from Getty Images

A legjobb barátom apukája régen egy társaságba járt Bruce Willisszel. Azt mondta, Bruce harmonikán játszott, mindig Hawaii inget viselt, egy Camarót vezetett és totális s**fej volt.

 

10. Tom Holland

Embed from Getty Images

Egy általános iskolába járunk, így aztán elég jól ismertem. Akkoriban sokszor elment Thaiföldre forgatni a The Impossible miatt. Már nem tartom vele a kapcsolatot, de mindig is nagyszerű srác volt és nagyon vicces - mint amilyennek most is tűnik. Emlékszem, egyszer kinevettük, mert balettot gyakorolt a tornateremben, hogy egy szerepére készüljön. Nem sokáig nevettünk.

 

11. Hasan Minhaj

Embed from Getty Images

Együtt jártam vele egyetemre. Már korán elkezdett stand-upolni, azt gondoltam nagyon jól csinálja, így aztán sok fellépésére elmentem és meghívtam rá a barátaimat is. Facebookon ismerősök lettünk, elköltöztem San Franciscóba, ő pedig elkezdett elég neves klubokban fellépni. Mindig felkeresett és ingyen jegyeket ajánlott, mert olyan sokáig támogattam.

 

12. Megan Fox

Embed from Getty Images

Egy ideig egy középiskolába jártunk. Egy busszal mentünk, de elég magának való volt. A legtöbb srác azért versengett, hogy mellé ülhessen, de ő nagyon szégyellős volt és nem igazán beszélgetett senkivel.

 

13. Jake Gyllenhaal

Embed from Getty Images

Egyszer a vőlegényem leesett a biciklijéről, amikor még kicsi volt. Egy kedves, 12 év körüli srác felsegítette és elkísérte hazáig. A kedves srác Jake Gyllenhaal volt.

 

14. Pete Davidson

Embed from Getty Images

A testvérem egy ideig együtt kosarazott néhány sráccal a középiskolájából, és köztük volt Pete Davidson is. A tesóm szerint sokszor füvezett, és senki se bírta őt igazán. De lehet, hogy ez csak azért volt, mert nem igazán kosarazott jól.

 

15. Dacre Montgomery

Embed from Getty Images

Egy középiskolába jártam vele. Egy f*sz volt hatalmas egóval, és nemrég láttam őt, amikor visszatért a szülővárosába. Úgy tűnik, még mindig egy f*sz, csak még nagyobb egóval. Képtelen vagyok szemforgatás nélkül nézni a Stranger Thingst, valahányszor ő van a képernyőn.

via Buzzfeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek