Starity

Tristan Thompson nyilvánosan kért Khloétól bocsánatot: "Sajnálom, hogy megcsaltalak és más nőtől lett gyerekem"

2022. január 05. 11:11   |   Szerző: Glamster

Tristan Thompson elismerte, hogy övé a gyerek, ezért nyilvánosan kért Khloé Kardashiantól bocsánatot.

hirdetés

Ha egyszer megcsal, másodszor is meg fog - sokan tartják magukat ehhez a mondáshoz. Nos, Khloé Kardashian úgy döntött, hogy sokadszorra is visszafogadja csalfa gyermekének apját, Tristan Thompsont. A férfi felelős egyébként azért is, hogy Kylie Jenner már nincs jóba Jordyn Woodsszal, aki kiskora óta a legjobb barátnője volt.

Tristan Thompson ma Instagram-sztorijában ismerte el, hogy valóban övé a gyermek, ami a több hónapos viszonyának gyümölcse lett.

Az első kép a babáról:

A mai napon az apasági teszt bizonyította, hogy gyermekem született Maralee Nichols-tól. Vállalom a felelősséget a tetteimért. Most, hogy az apasági teszt eredménye visszajött, békében szeretném felnevelni a közös fiunkat.

Őszintén bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam, vagy akinek csalódást okoztam nyilvánosan vagy akár személyesen

- kezdte a férfi.​

Utána pedig Khloé-ra is kitért:

Khloé, nem érdemled ezt. Nem érdemled meg a szívfájdalmat és a megalázást, amit okoztam neked. Nem érdemled meg, ahogy az elmúlt években bántam veled. A tetteim nem tükrözik azt, ahogy gondolok rád. Nagyon tisztellek és szeretlek. Bármit is gondolsz. Még egyszer, borzalmasan sajnálom.

Maralee egy hivatalos közleményben annyit adott ki, hogy nem volt kérdés sosem, hogy ki a fia apja, mivel ő exkluzív kapcsolatban volt Thompsonnal és nem csalta őt meg. A nő állítja, nem tudta, hogy Khloéval ismét együtt volt a játékos.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek