Starity

6 érdekesség - Az Emily Párizsban 2. évadának sminktitkai

2022. január 06. 16:04   |   Szerző: Four

A sorozat sminkmestere, Aurélie Payen elárulta, mi inspirálta Emily makeupjait.

hirdetés

Az Emily Párizsban második évadának sminkmestere, Aurélie Payen a Harper's Bazaarnak elárulta, hogyan alkotta meg Emily különböző megjelenéseit.

1.  Így változott Emily stílusa az első évad után:

Az utazás egy tanulási folyamat, önbizalmat ad, függetlenséget és szabadságot. A párizsi utazása során Emily önbizalma nőtt, és ezzel együtt a problémamegoldó képessége is. A második évadban idomul a változásokhoz, de megtartja a saját személyiségét. Teljességgel magáévá teszi a francia kultúrát és szépséget. Egyértelműen látszik a megjelenésén.

 

 

 

2. Ez Aurélie kedvence Emily outfitjei közül:

Imádtam a Versailles-lookot. Mike Desir fodrásszal ketten alkottuk meg az egészet, és a reneszánsz korszak inspirált minket, egy kis modern csavarral.

 

 

 

3. Ezek voltak Aurélie szerint a legviccesebb pillanatok a forgatáson:

A nagyobb, glamúrosabb jelenetek előtt Lily bőrét mindig őrült kinézetű száj- és szemmaszkokkal készítettem elő. Emiatt mindig az egész stáb nagy nevetésekben tört ki.

 

 

 

4. Ebből a korszakból nyert ihletet Aurélie:

A '60-as évekből. Számomra mindig is hatalmas inspirációt nyújtott az a korszak. Egy olyan évtized volt, amely a társadalmat teljes változásában mutatta meg. Nagy divatházak képviselték a női test felszabadulását, és új trendeket mutattak, emellett több és szexibb smink is jellemző volt ekkor. Szerintem fontos emlékezni a '60-as évek örökségére, és a nők jogaiért való harcra. Emily karaktere megtestesíti ezt azzal, hogy független, szabad, okos, tehetséges, szenvedélyes, keményen dolgozik és mindezt erős személyiséggel teszi.

 

 

 

5. Ezek a francia ikonok inspirálták Emily megjelenéseit:

Úgy döntöttünk, hogy fejet hajtunk azok előtt a színésznők előtt, akiknek nagy hatása volt a nőkre a stílusukkal és eleganciájukkal. Amikor Emily St.-Tropez-be megy, Grace Kelly inspirálta az outfitjét. 

 

 

 

Aztán van egy jelenet, amikor Emily a Szajnán hajózik - azt az outfitet pedig Brigitte Bardot inspirálta.

 

 

 

6. Aurélie tippjei egy retró francia-look megalkotásához:

A retró look újraalkotásához szemhéjtust és vörös rúzst ajánlok. A "francia lány-szemsminkhez" elengedhetetlen a jó szemhéjtus, de a technika sokszor trükkös lehet. Mindig azt javaslom, hogy nappali fényben, vagy beépített fénnyel rendelkező tükörben, precízen húzzuk meg a tusvonalat. A vonal vastagságán az alkalomtól vagy a napszaktól függően pedig bármikor változtatni lehet.

- mesélte. 

 

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek