Starity

Ezek a legmenőbb férfi kiegészítők 2022-re

2022. január 08. 18:06   |   

Érdemes egy pillantást vetni a 2022-es tavaszi-nyári férfikollekciók legfontosabb kiegészítőire, ugyanis egészen új trendek jelentek meg ezen a területen: a dizájn egyre inkább a legfontosabb szezonális hatásokra és a prémiumminőségre összpontosít. A vintage, a kézművesség világa, valamint a katonai hatásokkal spékelt stílus olyan magas minőséggel rendelkező darabokat kínál, amelyek egyediséget kölcsönöznek, egyben rendkívül vonzóak is a mai fogyasztók számára. Kíváncsi vagy a legújabb trendekre? Akkor tarts velünk!

hirdetés
Ezek a legmenőbb férfi kiegészítők 2022-re

A kiegészítők és az ékszerek a férfiak öltözékében elengedhetetlen alapdarabokká váltak. Mint ahogy a nevük is mutatja, a kiegészítők még kifinomultabbá és árnyaltabbá teszik az egyes összeállításokat. Hogy te is lépést tudj tartani a 2022-es trendekkel, megmutatjuk a fő csapásirányt!

A Z generáció ékszeres reneszánsza

Az elmúlt néhány szezonban a férfi ékszerek iránti növekvő érdeklődés tele van izgalommal és várakozással. Azzal, hogy a legtöbb ruházati márka középpontjában immáron a Z generáció és a még fiatalabb korosztály áll, a kreativitás megváltozott a piac minden szegletében, beleértve az ékszereket és a kiegészítőket is. A párizsi, milánói és New York-i divatbemutatókon, a 2022-es tavaszi-nyári férfi trendeknél az ékszerek palettája már egy teljesen más képet mutat: előtérbe kerültek a természet érintését magukon viselő fémelemek, sőt a kagylók és a gyöngyök is. A gyöngyöt viselő férfiak eddig csupán a művészi kultúra részei voltak, ám ez lehetett a kezdete annak az ékszerforradalomnak, amely napjainkban tapasztalható a férfiruházat világában. A múltban kulturális határok választották el a női és férfi ékszereket, napjainkban azonban úgy tűnik, hogy a kettő egyre jobban összeolvad.

Kapcsold össze a karkötőt és az órát!

Szeretnéd felfrissíteni a kiegészítőidet, és ehhez megfelelő hozzávalókat keresel? A férfi karóra szett tökéletes lehet számodra! Egy ilyen sokoldalú alapdarabokat tartalmaz, amelyek teljes eleganciát kölcsönöznek a megjelenésednek, hiszen divatszakemberek által tökéletesen összeválogatott elemeket találhatók benne. A fő elem természetesen az óra, amely az egyik legpraktikusabb ékszer: nem csak szép, de az időt is megmutatja.

Aranygyűrűk férfiaknak

Ha hinni lehet az előrejelzéseknek, rengeteg aranygyűrűt láthatsz majd 2022-ben a divatot követő pasik kezén. Ez a kiegészítő elsőre hivalkodónak tűnhet, ám megfelelően viselve jól illeszkedik a visszafogottabb öltözékekbe is, ami pedig biztos, hogy nem csupán a gazdagok és a hírességek számára van fenntartva. A férfiak minden korosztályból szívesen kísérleteznek ezekkel a stíluselemekkel, mivel művészi hatást kölcsönözhetnek általuk még az egyszerűbb ruhákhoz is. Nem kell több tízezret költened, vagy csúcskategóriás butikokban vásárolnod, hogy elegáns megjelenésű ékszereket vásárolhass. Na, hogy látod: neked bejön az aranygyűrű, vagy inkább a férfi karóra szetteknél maradsz, hogy egy kis extrát adj az öltözékedhez?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek