Starity

A néhai Naya Rivera húga elárulta, milyen nehéz időszakot élt meg

2022. január 13. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő halála után Nickayla úgy érezte, mintha kirántották volna alóla a talajt.

hirdetés

Naya Rivera tragikus halála után húga, Nickayla most újraindította YouTube csatornáját. Nickayla új videójában elmesélte, hogyan élte meg azt a szörnyű időszakot:

Tragikus veszteség ért engem és a családom. És amikor megtörtént, teljes sokkban voltam, az egész családdal együtt. Mintha valaki kirántotta volna alólam a talajt, és egyáltalán nem számítottunk rá. 

Nickayla elmondása szerint már eleve elég sötét időszakot élt meg a nővére halála előtt is, ám azt követően mély depresszióba esett:

Amikor ez az egész megtörtént, az a sötét időszak, amelyben voltam, csak még jobban eldurvult. Akkoriban egyáltalán nem gondoltam a jövőmre. Magamra sem. Egyedül fájdalmat éreztem.

Nickayla jelenleg Naya volt férjével együtt neveli a néhai színésznő kisfiát, Josey-t. 

Rájöttem, hogy a fájdalom, amit érzek, nem fog csillapodni, hacsak nem kezdem el keresni a jót világban. Így aztán aztóta elkezdtem felfedezni, ki is vagyok valójában.

Nickayla így összegezte a tapasztalatait:

Azelőtt úgy tekintettem az életre, mintha sok apró akadályból állna, kis dolgokból, amelyek egészében véve nem számítanak. Most úgy látom, hogy az élet egy lehetőség arra, hogy megmutasd, ki vagy - az autentikus önmagadat. Azt mondják, egy életünk van, hát éljük. De én úgy érzem, csak egy napunk van. Csak egy pillanatunk. A következő pillanat nincs megígérve, így aztán úgy éld meg, mintha tényleg a tiéd lenne.

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek