Starity

Britney Spears állítja, Jamie Lynn csak le akarja őt húzni: „Undorodom a családomtól”

2022. január 14. 10:10   |   Szerző: Glamster

Britney Spears azt állítja, hogy húga, Jamie Lynn, a nevével akarja eladni a könyvét.

hirdetés

Beszámoltunk arról, hogy a testvérek eltávolodtak egymástól, amelynek a közösségi médián is van nyoma: Britney ugyanis kikövette kishúgát, Jamie Lynn Spearst. Bár akkor nem szólt semmit, Jamie most a Good Morning America c. műsorban adott exkluzív interjút. Itt szót ejtett új könyvéről, A dolgok, amiket bár kimondtam volna c. vallomásáról, és a 13 éves gyámságról is elmondta a véleményét.

A nézők nem értették, hogy Spears húga miért ad előbb interjút, mint maga az énekesnő. Britneyt viszont nem kell most már félteni, Twitteren fejezte ki nemtetszését.

Nagyon beteg volt múlt éjszaka… Negyven fokos lázzal voltam ágyba (…) Sosem vagyok beteg, de amikor az vagyok, akkor drámázok. (…) Mivel nem volt otthon fájdalomcsillapítóm, megkértem a biztonsági őrt, aki felügyelt, hogy hozzon nekem, erre neme mondott, mert „nem hagyhatom el a területet”. „Persze”, mondtam neki, „csak akkor, ha vészhelyzet van, például, ha negyven fokos lázam van”. (…) Nem is amit mondott, hanem a SZARKAZMUS a hangjában, hogy ő nem teheti… Na mindegy… Megnéztem a telefonom, erre látom, hogy a húgom népszerűsíti az új könyvét a TV-ben. Legalább a láz segített, hogy ne foglalkozzak ezzel

– kezdte a különös beszámolóját.

Nem érdekelt, de a fejem annyira fájt… (…) Na, mindegy, elég a betegségemről. Szóval, két dolog, ami zavart a húgom nyilatkozatában. Azt mondta, hogy nem tudták kontrollálni a viselkedésemet. Sosem volt a közelemben 15 évvel ezelőtt… Szóval, miről is beszél, ha csak nem a könyvét akarja eladni az én káromra??? Most komolyan???

– így folytatta:

Aztán szó esett arról, hogy miért sérelmeztem, hogy az én dalaim remixét adta elő… Tudom, hogy hülyeség, de azokat a dalokat én írtam, míg a húgom mindig a gyerek volt a családban. Nem dolgozott meg semmiért. Mindent megkapott ! 13 év munkáját én egy kis teremben adtam elő (…) Abban a 15 perces előadásban minden benne volt, amit én akartam… Persze, legyek én a felnőtt. De értsétek meg, hogy kihasználtak és kijátszottak, én pedig ültem évekig és hagytam ezt… Én sosem akarnék elvenni tőle semmit! 

Britney szerint testvére sosem támogatta vagy értette őt meg:

Úgy érzem, hogy lerombolták az álmaimat. Megkérdeztem a húgomat, miért adta elő a dalaimat, mikor tudja, hogy ezekre a változtatásokra várok évek óta. Erre annyit mondott, hogy „nem az én ötletem volt”….

Remélem, jól teljesít majd a könyved, Jamie Lynn!!!

Most kicsit kilépek az Instagram-világából. A média és ez a világ mindig nagyon kegyetlen volt hozzám. Én már eleget adtam. Több, mint eleget. „Kérj és megadatik” - írja a Biblia. Hát, nem nekem. Bármit kérek, nemet kapok.

(…)

A családom imád lehúzni és bántani engem! Undorodom tőlük!

– fejezte be a vallomását.

Egy későbbi tweetben elárulta, hogy vőlegénye a megmentésére sietett és vitt neki gyógyszert, így most már jobban van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek