Starity

Éld meg a fiatalság hevét!

2022. január 13. 14:02   |   

Most készülsz berendezni az első otthonod? A huszonévesek klubját erősíted? Vagy tán a lendületes harmincasokét? Esetleg negyvenes éveidben is éled a fiatalkori érzéseket?

hirdetés
Éld meg a fiatalság hevét!

Bármelyik korosztályba is tartozol, ha megvan az az életérzés, hogy fél kézzel is meg tudod változtatni a világot, és történjék bármi, állva maradsz és mosolyogsz, akkor eszedbe ne jusson ócska, semmitmondó tapétával körbevenni magad! Mikor éld ki a bohém, hippi hajlamaidat, ha nem most?

A fiatalos lendület, amit akár az otthonod is sugározhat, tovább erősíti benned az érzést, hogy nem kell konformistának lenned, nem kell beállnod a sorba, hiszen nem az életkor mondja meg, hogyan kell viselkedned, hanem az, amennyinek érzed magad!

Miért vennéd körbe magad nyárspolgári dögunalommal, amikor lételemed a pörgés, szereted, ha zajlik az élet, ha jönnek az impulzusok, és lazán veszed az akadályokat? A Wallmaxx Tapéta Webáruház a segítségedre lesz, hogy az otthonod is hasonló ütemben lüktessen, mint te magad!

Mutasd meg magad bátran!

Ha örülsz, hogy végre a saját birodalmadat építheted, akkor ne elégedj meg félmegoldással! 

Bizonyára nem is vagy az a típus, de azért fontos kiemelni, az otthonod a tiéd, nem másnak kell megfelelnie, hanem neked. Ne a szüleid, barátaid, kollégáid otthonait vedd alapul, hanem azt, ami neked fontos!

Ha úgy érzed, hogy szívesen látnál extravagáns megoldásokat a falaidon, akkor bátran válogass a Rasch Club kollekciójából, melybe bezárták neked az állati erőt és a kubizmus avantgárd formavilágát.

Bármelyik is nyeri el a tetszésed, biztosan jól fog mutatni az otthonodban, hiszen a tapéta is olyan, amit tudni kell viselni. No persze, nem neked, csupán a te falaidnak! 

Ha önazonos módon választod meg a tapétádat, akkor bárki is megy hozzád látogatóba, érezni fogja azt a különleges lüktetést, amit te és a falaid diktálnak! Mutasd meg, ki vagy, és hogy mit hoztál létre!

Fiatal, feltörekvő, városi

Ha ezt mind magadénak érzed, akkor ne is keress tovább, a Wallmaxx Tapéta Webáruház dinamikus tapétái csak arra várnak, hogy az otthonodba költözzenek! A vidám színek, a városi hangulatot idéző fiatalos minták, az erőt sugalló állatszőrzetek tökéletesen feldobják majd az otthonod, csak győzz választani belőlük.

Persze ha a természet varázslatos ereje helyett az elbűvölő grafikai mintákat érzed magadhoz közelebb, akkor egy percig se hezitálj, válaszd a szívednek kedves tapétát!

Egy kis bohém hangulat…

…senkinek sem árt!

Éld meg bátran a fiatalságod, tágítsd a határaid, válts ki érzelmeket, reakciókat, és kerüld a középszerűség unalmát!

Ha a szívedre hallgatsz, akkor ez könnyen menni fog! Ne zavartasd magad hát, amíg másokat nem bántasz vele, légy nyitott, bevállalós és bátor, és ezt hagyd, hogy az otthonod falai is sugározzák a megfelelő tapéta használatával!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek