Starity

Kanye West szerint Kim Kardashian nem engedi őt a gyerekeihez

2022. január 17. 10:10   |   Szerző: Four

A rapper szerint Kim nem engedi be őt a házba, ha Pete is ott tartózkodik vele.

hirdetés

Kanye West ismét kifejezte a véleményét egy interjúban. Ezúttal exe, Kim Kardashian és Pete Davidson kapcsolata került terítékre, a rapper pedig nem fogta vissza magát.

West szerint Kim nem engedi a gyerekeihez olyankor, amikor Pete Davidson is a házban van:

Nem akartam emiatt veszekedni, szóval szép nyugodtan elvittem a gyerekeket az iskolába, aztán hazavittem őket. Én vezetek. Amikor visszahoztam őket, North azt mondta, "szeretném, ha feljönnél, mert mutatnék valamit". Aztán kiderült, hogy "apa nem jöhet be".

Majd hozzátette:

Én vagyok a leggazdagabb fekete férfi és North apukája, a biztonságiak pedig megállítottak, hogy ne menjek be a szobába a lányommal. Hallom, hogy [Kim] új barátja van a házban, ahová én nem is léphetek be. És ekkor hívtam az unokatesómat, aki elég nagyszájú. Azt mondtam neki, hogy két dolgot kell mondania: a biztonságiak nem állhatnak közém és a gyerekeim közé, és a gyerekek nem lehetnek fent TikTokon az engedélyem nélkül.

- jelentette ki Kanye.

Kim ismerőse szerint a reality-sztár nagyon nem örült exe kirohanásának, mert állítása szerint a gyerekek nem találkoztak még Pete-tel: a férfi mindig a Beverly Hills hotelben száll meg, ha Los Angelesbe utazik, Kim pedig ott találkozik vele rendszerint.

Kardashian ismerőse továbbá kijelentette, hogy Kimet "elszomorította Kanye hisztije", és hogy ismét privát dolgokat osztott meg a férfi egy interjúban.

Ahelyett, hogy [Kanye] a nap bármelyik órájában, bejelentés nélkül megjelenik Kim otthonában, [Kim] szeretne zökkenőmentesebb kommunikációt, és előre megbeszélt látogatásokat, hogy a gyerekeknek kiszámíthatóbb legyen a napirendje.

- mondta a forrás.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek