Starity

Bella Hadid elárulta, miért posztolt magáról sírós fotókat

2022. január 18. 04:04   |   Szerző: Four

A modell tavaly több képet is posztolt magáról, amelyeken láthatóan zokogott.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Bella Hadid őszintén vallott mentális egészségéről, és több olyan fotót is kiposztolt Instagramra, amelyeken sírt. Hadid most a WSJ. magazinnak elárulta, miért rakta ki a törékeny állapotban készült képeket:

Nagyon kemény, depressziós időszakaim voltak, és az anyukám meg az orvosom gyakran megkérdezte, hogy vagyok. Olyankor a szöveges üzenet helyett mindig küldtem nekik egy képet. Könnyebb volt így, mert általában nem tudtam volna elmagyarázni, mit érzek. (...) Letaglózó mentális és fizikai fájdalmat éreztem, és nem tudtam, miért. Ez volt az elmúlt három évben. Amikor kiposztoltam a képeket, azért tettem, hogy másokat biztosítsak afelől, hogy oké így érezni.

Majd hozzátette:

Bár az Instagramon lévő dologok nagyon szépek, egészében véve mindannyian ugyanabból az anyagból vagyunk összegyúrva. Jó érzés volt, hogy elmondhatom az igazságot. Egy ponton túl képtelen voltam szép, csinos fotókat posztolgatni magamról. Elegem volt belőle.

Hadid elárulta, a korábbi állapotokhoz képest most jól van, de ez nem biztosíték arra, hogy örökké így marad:

Vannak jó napjaim, a mai is ilyen. Most a fejemben lévő köd eloszlott, nem érzem depressziósnak magam. Nem szorongok annyira, mint általában. De lehet, hogy holnap ennek az ellenkezőjét érzem majd. Ezért vagyok sokszor olyan túlterhelt.

- mondta a modell.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek