Starity

Nézz be Cesar Millan, a Kutyasuttogó eladó házába!

2022. január 18. 17:05   |   Szerző: Glamster

Hihetetlen luxusban élt a korábban hajléktalan mexikói „kutyasuttogó”, Cesar Millan.

hirdetés

A leghíresebb kutyakiképző, Cesar Milan, akinek a műsorát sok millióan nézték világszerte, úgy döntött, hogy ideje lenni eladni a Los Angeles-i házát. Jó alkalom ez arra, hogy bekukkantsunk a stílusos otthonába, ahol csak néhány festmény és egy tacskó szobor utal a tulajdonosra.

Cesar Millan

Cesar Millan Mexikó egyik legszegényebb részén a nagyapja farmján nőtt fel. 21 évesen átszökött Amerikába (1990-ben), ahol napokig hajléktalanul élt. Angol nyelvtudás híján először egy kutyakozmetikában kapott munkát, ami mellett kutyasétáltatóként is dolgozott.

A kilencvenes évek elején megismerkedett Jada Pinkett színésznővel, Will Smith későbbi feleségével, akinek megtanította hogyan bánjon a kutyáival. Pinkett egy évig finanszírozta Millan angol nyelvtanulását. Miután Pinkett pár hónappal később megismerkedett Will Smith-el, Millant felvették kutyatrénernek, aminél jobb ajánlólevelet nem is kívánhatott volna Millan.

Cesar Millan számos könyvet írt, kisállat-termékek sorát dobta piacra, folytatta munkáját a kutyák és kétlábú társaik kiképzésében, valamint a bántalmazott és/vagy agresszív kutyák rehabilitációját kutyapszichológiai központjában. 2004-2012 között rengetegen nézték a saját műsorát a National Geographic Channel tévécsatornán.

Cesar Millan háza

A feljegyzések szerint Millan 2,783 millió dollárt fizetett ki 2017 elején, az akkor vadonatúj otthonért ami az előkelő, de szerény Encino negyedben található, közvetlenül a Ventura Boulevard felső kategóriás üzletei és éttermei mellett.

Az elmúlt évtizedben, Los Angelesben és az Egyesült Államokban elterjedt, manapság mindenütt jelenlévő modern parasztház stílusban épült, 522 négyzetméteres, öt hálószobás, öt és fél fürdőszobás, otthon 905 négyzetméteres, szépen ápolt telken áll.

Az ápolt sövény mögé részben elrejtve álló kétszintes épülethez kocsi beálló és hosszú járda vezet.

Forrás: Megveszlak

Sajtóközlemény: Megveszlak

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek