Starity

Új előzetes érkezett Az örökösnő álarca mögött sorozathoz

2022. január 18. 17:05   |   Szerző: Glamster

Julia Garner kelti életre a Netflix sorozatában az Anna Delvey néven elhíresült Anna Sorokint. Ez lesz Az örökösnő álarca mögött.

hirdetés

A Bridgerton családot, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? vagy éppen a Botrány sorozatot készítő Shonda Rhimes vitte filmre, pontosabban képernyőre Anna Sorokin történetét a Netflix számára.

Anna Sorokin nem ismeretlen sokaknak, hiszen a nő 2013 és 2017 között Anna Delvey néven tehetős német örökösnőnek tettette magát, aztán így csalt ki elképesztő összegeket különböző bankoktól és gazdag emberektől vagy szállt meg ingyen luxushotelekben .

Ez egy teljesen valós történet. Kivéve azokat a részleteket, amelyek teljesen kitaláltak. A Shondaland által készített sorozat, Az örökösnő álarca mögött február 11-től látható az Emmy-díjas Julia Garnerrel a főszerepben kizárólag a Netflix műsorán

– írja most a csatorna.

Csekkold az előzetest itt:

A februárban érkező sorozatban az Ozark nagyszájú Ruth Langmore-ja, Julia Garner kelti majd életre Anna Sorokin karakterét, mellette Laverne Cox, Jeff Perry, Anna Chlumsky és Katie Lowes is felbukkan majd a 10 részes minisorozatban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek