Starity

A tökéletes dohányzóasztalt keresed?

2022. január 18. 08:08   |   

Amennyiben éppen most vadászod a lehető legtökéletesebb dohányzóasztalt, ami a nappalid szerves részévé válhat, akkor bizonyára tapasztalod annak a kellemetlenségeit, hogy milyen egy rendes, használható, ugyanakkor dekoratív dohányzóasztallal együtt élni.

hirdetés

Hányszor érzed azt, hogy nincs hova letenni a bögréd? Hogy mennyire kényelmetlen, hogy a könyvedet, a magazinokat a földre kell lepakolni? Hogy filmezés közben az öledben kell tartani a nasit, ami egyenes út a baleset felé, hisz elég egy óvatlan mozdulat, és a tálka tartalma azonnal a kanapén landol.

Ismerős a helyzet? Tűpontos a leírás a nappalid jelenlegi állapotáról?

Akkor legfőbb ideje körülnézni a piacon, akár a Prémium bútoráruház kínálatában!

Milyen a jó dohányzóasztal?

Jóllehet már majd százötven éve jelen van az életünkben a dohányzóasztal, eredetileg csupán a tehetős emberek kiváltsága volt, aki a délutáni teájuk elköltése közben a sima asztalt túlságosan magasnak tartották.

Ahogy egyre elterjedtebb lett a használata, úgy kezdődött a tömeggyártás is.

Persze ma már rengeteg egyedi darabot találhatunk, így akár fából, fémből, üvegből készült dohányzóasztalok is lehetnek a nappalink hasznos kis tagjai.

Az elmúlt időszakban egyre népszerűbbé váltak a kanapé mellé vagy egy különálló fotel mellé helyezett kisebb méretű dohányzóasztalkák, így aztán valóban mindenki a saját élete, a saját igényei szerint alakíthatja, hogy melyik asztalkára van szüksége, és hogy pontosan hol is hasznosítható a legjobban.

Ebből kifolyólag az sem ritka, ha egy otthonban több asztalka is van, hiszen más igények merülnek fel egy L alakú kanapé esetében, és megint más egy karfás olvasófotel esetében.

Miért is hasznos a dohányzóasztal?

Többek között csökkenti a káosz kialakulásának lehetőségét. Egy bögre itt, egy bögre ott, egy pakli kártya a kanapé alá csúszva, a párnák közé beesve folyóiratok, könyvtári könyvek. Kész háborús helyzet alakul ki a nappaliban már pár perc leforgása alatt is.

Kivételt képez ez alól az a helyzet, amikor mindennek megvan a maga helye.

Ha tudod magatokról, hogy rumlisak vagytok, érdemes tárolós asztalt választani, valamint az átlátszó üvegfelületű asztalokat elkerülni.

Minden méretű és stílusú otthonba meg lehet találni a tökéletesen passzoló dohányzóasztalt, csupán jó helyen kell keresni, például a Prémium bútoráruház dohányzóasztal kínálatában!

Éld a nappalidat!

A nappali egy rendkívül fontos helyisége az ember életének, sőt mondhatni egy bemutatkozás is, hiszen a vendégeket is szokás fogadni.

Ha szeretnéd, hogy rendezett, otthonos benyomást keltsen a nappalid, sőt hogy a saját érdeketekben az is legyen, a megfelelő dohányzóasztal elengedhetetlenül fontos!

Nézz hát szét magad körül, ugye jól jönne egy szuper kis dohányzóasztal?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek