Starity

Az Alkonyat rendezője szerint Robert Pattinson elképesztően beleélte magát az első csókjelenetbe

2022. január 21. 04:04   |   Szerző: Four

Robert Pattinson és Kristen Stewart között már az első meghallgatás során pattogtak a szikrák.

hirdetés

Kristen Stewart és Robert Pattinson között már az első meghallgatás során szuper volt a kémia - legalábbis Catherine Hardwicke rendező elmondása alapján így történt. A rendező elmesélte, hogy megijedt, amikor rájött, hogy Kristen csak 17 éves volt a csókjelenet kipróbálásakor - de végül a színésznő ragaszkodott hozzá, hogy Robert játssza Edwardot.

A casting különleges módon Catherine otthonában, az ágyán zajlott. Robert és Kristen ott próbálták meg a csókjelenetet:

[Robert] haja feketére volt festve valami színdarab miatt, béna frufruval. Egy kicsit el is engedte magát. A pólója gyűrött volt, én meg azt mondtam: oké, nézzük meg, hogy alakul a dolog. Az ágyon csináltuk a felvételt, és Rob annyira átélte, hogy le is esett róla. (...) A végén Kristen azt mondta, "Robnak kell lennie". Látni lehetett, hogy működik köztük a kémia, én meg azt gondoltam, te jó ég, Kristen 17 éves. Nem akarok valami törvénytelen dologba keveredni. Emlékszem, elmondtam Robnak, hogy amúgy Kristen csak 17 éves. A mi országunkban törvénybe ütközik bármi szexuális jellegű dolog, ő meg bólogatott, hogy oké, oké.

- mesélte a rendező.

Érdekesség, hogy az Alkonyat írónője, Stephenie Meyer eredetileg Henry Cavillt akarta Edward Cullen szerepére - a színész azonban 24 éves volt akkor, és túl idősnek látszott a vámpír karakteréhez.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek