Starity

Richard Gere 20 év után eladja a mesébe illő házát – fotók!

2022. január 24. 09:09   |   Szerző: Glamster

Richard Gere filmsztár több mint 20 év után úgy döntött, hogy eladja hatalmas vidéki házát.

hirdetés

Richard Gere filmsztár több mint 20 év után úgy döntött, hogy eladja hatalmas vidéki házát, ami a New York állambeli Pound Ridge-ben található. Az ingatlanért 28 millió dollárt kér, ami a jelenlegi árfolyamon közel 9 milliárd forintnak felel meg.

A 2000-ben épült ingatlan Manhattantől mindössze egy óra autóútra található egy csendes vidéki utcában elrejtőzve. A gyönyörűen karbantartott idillbe illő közel 49 hektáros birtokon áll az 1000 négyzetméteres, 19 szobás fő rezidencia. A kissé rusztikus épületben a belső terek fényűzőek, bár visszafogottak és kényelmesen berendezettek.

A három szintes főépületben található nyolc hálószoba, 9 fürdő és néhány gardrób is. A helyiségek fűtéséről 9 kandalló gondoskodik. A birtokon van még néhány másodlagos lakóház (az egyik az épületegyüttes irodájaként szolgál), egy hangulatos fészer és egy hatállásos istálló is.

Az ősfás birtokon a bekerített karámokon és kanyargós utak mellett képeslapba illő saját tó is található homokos stranddal és tengerparti pavilonnal, valamint egy buja pázsittal körülvett úszómedence, és egy teljes méretű futballpálya.

Fotó: MegveszLAK

A jelenleg 72 éves színész 2018 elején négy év udvarlás után harmadszor is oltár elé állt. A 34 évvel fiatalabb harmadik felesége, Alejandra Silva spanyol publicista és politikai aktivista Ignacio Silva üzletember, a Real Madrid Football Club egykori alelnökének lánya.

Mindkettőjüknek van egy-egy fia az előző házasságukból és 2019 elején megszületett az első közös gyermekük, majd 2020-ban a második is.

Cikk forrása: MegveszLAK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek