Starity

MacKenzie Porter az Odaátban tűnt fel

2010. november 25. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár csak kis szerepben játszott az Odaát című tévésorozatban, mégis élvezte a forgatást MacKenzie Porter. A színésznő az említett epizódot a Facebook-oldalán is reklámozta.

hirdetés
MacKenzie Porter az Odaátban tűnt fel

„Nézzétek meg ma az Odaátot!” – lehetett olvasni MacKenzie Porter és Andrew Jenkins közös Facebook-oldalán a múlt héten pénteken. Akik meg is nézték, azok láthatták is kedvencüket a népszerű sorozatban.

A 6. évad Clap Your Hands If You Believe című epizódjában MacKenzie egy kisebb szerepben volt látható, de úgy látszik, ez is nagy örömmel töltötte el. A következő napon fel is rakta Facebook-oldalára azt a videót a szériából, amelyben ő is szerepel.

A színésznő egyébként a magyar tévénézők számára is ismerős lehet, hisz Josie Bissett és Jason Priestley oldalán játszott a nálunk is bemutatott A rivális című tévéfilmben.

MacKenzie mellesleg nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is dolgozik: jelenleg Andrew Jenkinsszel énekel egy zenekarban. Zenéjükben a country, a rock és a pop stílusjegyeit ötvözik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek