Starity

Purple Disco Machine és a Sophine and the Giants vadonatúj közös slágerrel lepte meg rajongóit

2022. január 26. 11:11   |   Szerző: Glamster

Purple Disco Machine és a Sophine and the Giants vadonatúj közös slágerrel lepte meg rajongóit.

hirdetés

Miután világszerte hipnotizálták hallgatóikat Purple Disco Machine és a Sophine and the Giants újabb közös dallal tért vissza az ”In The Dark” formájában, amely Purple Disco Machine március elején érkező ”Exotica Deluxe” albumán szerepel majd. A duó a korábban jól bevált formulát alkalmazva imsételten valami elképesztőt alkotott, Purple Disco Machine funk elemekkel teli ritmusai tökéletesen kiegészítik Sophie transzcendens melódiáit, így páratlan energiák szabadulhatnak fel a dalban. Az ”In The Dark” videoklippel együtt érkezett, amely kiválóan tükrözi a dal misztikus varázsát és ötvözi azt a duótól megszokott klubhangulattal.

Az előző közreműködésük során megszületett a világszerte elismert ”Hypnotized” című sláger, amely több mint 350 millió stremalésnél tart, 9. helyen volt a Global Shazam Charts-on, hónapokig szerepelt a rádiós és stream listák élmezőnyében, valamint számos platina minősítést érdemelt ki Európa szerte.

Purple Disco Machine elképesztő 12 hónapot tudhat magam mögött, amelyet most az ”In The Dark” megjelenésével koronázhat meg. Októberben érkezett második albuma, amely az ”Exotica” nevet kapta, majd nem sokkal később kiadta ennek táncparkettre szánt ”Club Exotica” című változata is. A lemezen olyan nagysikerű dalok szerepeltek, mint a Sophie and the Giants-szel közös “Hypnotized”, a “Fireworks”, amelyen Moss Kena és a The Knocks működtek közre és az Eylar-ral közös ”Dopamine”, amelyek együtt több, mint 500 millió stremeléssel büszkélkedhetnek.

Purple Disco Machine vadonatúj "In The Dark" című dala minden digitális platforon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek