Starity

Megmutatta sminktrükkjeit a Bridgerton sztárja, ilyen Phoebe Dynevor szépségrutinja

2022. január 27. 05:05   |   Szerző: Four

Phoebe Dynevor is igent mondott a Vogue felkérésére, és megmutatta szépségápolási rutinját.

hirdetés

Ezúttal Phoebe Dynevor sminkelte ki magát a Vogue legújabb szépségápolási videójában. A Bridgerton sztárja elmondása szerint már kamaszkorától kezdve nagyon ügyel a bőrére, rendszeresen használ fényvédőt, és mivel száraz a bőrtípusa, a hidratálást is komolyan veszi. 

A színésznő hozzátette, hogy általában nem sok sminket tesz fel: a hétköznapokban inkább csak egy kis korrektort használ illetve a szemöldökét szokta megformázni. 

Dynevor a Bridgerton-beli élményeiről is mesélt: a forgatáson elég erős sminket használtak, leginkább alapozót és púdert, amely nagyon nehéz volt az arcbőrének:

Nagyon sok volt ez a bőrömnek. És ha kijön egy pattanás - mert nem igazán tudod rendesen gondját viselni a bőrödnek - akkor az marad. Mondjuk három hétig. Volt egy pattanásom, három hétig, ami rémálom volt. 

- mesélte. 

A színésznő szerint habár most már inkább a ruhákat tartja az egyik legjobb önkifejező eszköznek - iskolás korában a smink jelentette számára ugyanezt:

Régen, legfőképpen amikor iskolába jártam, a legtöbb ember Angliában egyenruhát viselt ott. Így aztán az egyetlen módja az önkifejezésnek, az a makeup volt, és azzal is foglalkoztunk.

- mesélte Phoebe.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek