Starity

Kulcsár Edinánál betelt a pohár: ezt üzenete ellenségeinek

2022. január 29. 18:06   |   Szerző: Glamster

Kulcsár Edinára irányul most minden figyelem, így elárulta, hogyan dolgozza fel a negatív kommenteket.

hirdetés

Mi is beszámoltunk az év magyar szerelmi négyszögéről: Kulcsár Edina elszerette G.w.M-et, akiért Csutit is elhagyta. A modell egy új dalban árulta el, hogy azért döntött így, mert szerelem Csutival már nem úgy lángolt, ahogy régen.

Most egy Facebook-posztban üzent azoknak az embereknek, akik beszólnak neki: elég volt.


#bántás
Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető! Ez lehet, sőt… elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős ( és a legtöbben azok vagyunk) , akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! Egyszóval ha valakit szeretsz, támogasd! A mai világban szükség van rá! 
Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez! De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele.
Puszi, Edina. 

Ui.: Mielőtt ítélkezel, jó alaposan járd körbe azt a dolgot amiről véleményt formálsz. Mindennek 2 oldala van és attól, hogy csak az egyik oldalt látod, hallod, attól még nem az az igazság.
( Előre szeretném bocsájtani, hogy a trágár kommentek gazdáitól könnyes búcsút kell vennem, mert a továbbiakban is csak a pozitív hozzáállású személyek számára szeretném az oldalalamat fenntartani.
Köszönöm a megértést.)

– írta.

Természetesen, erről is megvolt az emberek véleménye:

Nekem ez durva és elég képmutató, hogy te írsz posztot a bántásról, azt hiszem te nagyon el vagy tévedve. Nem azzal van baja senkinek, hogy továbbléptél, hanem ahogy tetted. Az a poszt, hogy még sohasem voltál ennyire szerelmes, boldog stb.,...undorító, direkt fájdalmat akartál okozni a férjednek, gyermekeid apjának, mert ha nem így lenne, akkor elég lett volna annyit közölni, hogy vége és ismerkedek valakivel, akit nagyon kedvelek. Mennyivel másabb lett volna így. A dalról még ne is beszéljünk....Plusz minket is hülyére vettél, mert pár nappal előtte még azt posztoltad mennyire kikészültél a válás miatt és hogy nem sikerült rendezni a házasságodat. Tényleg csak a kirakatnak élsz, pedig jobban tennéd, ha ezen változtatnál, sokkal boldogabb lennél! Hatalmasat csalódtam benned, pedig évek óta szinte példaképként tekintettem rád, de egy nagy kamu minden, amit itt mutatsz!

– válaszolta neki farkas_szandi_.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek