Starity

Bella Hadid többször visszatért olyan nőkhöz és férfiakhoz, akik bántalmazták

2022. január 31. 17:05   |   Szerző: Four

A modell őszintén vallott arról, hogy több abuzív kapcsolata is volt a múltban.

hirdetés

Bella Hadid a Victoria's Secret podcastjében mesélt arról, hogy sok bántalmazó, abuzív kapcsolata volt az elmúlt években.

Mindig visszatértem olyan férfiakhoz - és nőkhöz is - akik bántalmazók voltak, és innen ered a megfelelési kényszerem. Egy idő után nem szabtam határokat, sem szexuális, sem fizikai, sem érzelmi értelemben, aztán ez áttért a munkáimra is. Megfelelési kényszerem lett a karrieremben is. 

- mesélte a modell, aki jelenleg a művészeti igazgató Marc Kalmannal jár együtt.

Hadid szerint a neveltetése is rátett erre egy lapáttal:

Mindig úgy éreztem gyerekkoromban, hogy az én véleményem nem kap figyelmet. Férfiak között nőttem fel, és mindig azt hallottam, hogy az én véleményem kevésbé fontos, mint az övék. Aztán amikor randizni kezdtem, nem tudtam kiállni magamért, a véleményemért, és ez a felnőtt kapcsolataimra is intenzíven hatott. Az idegrendszerem kikészült. 

Bella hozzátette, hogy számára a közösségi felületek hanyagolása volt az egyik legjobb gyógymód:

Nagy klisének hangzik, de az egyik legerőteljesebb dolog az, ha nem hagyod, hogy mindenki más rád vetítse az energiáit. Okkal közhelyes, mert tény, hogy működik.

- mondta a modell, aki korábban nyíltan beszélt mentális egészségéről: több olyan fotót is posztolt magról, amelyeken zokogott. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek