Starity

Jennifer Lopez hosszan mesélt Ben Affleckről: csodának tartja kapcsolatukat

2022. február 01. 17:05   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő a People magazinnak készült interjúban vallott szerelméről.

hirdetés

Jennifer Lopez a People magazin címlapján szerepelt, a vele készült interjúban pedig hosszan mesélt Ben Affleckkel való kapcsolatáról. 

Lopez szerint tündérmesébe illik, hogy újra összejöttek:

Olyan szerencsésnek érzem magam, boldog vagyok és büszke, hogy vele lehetek. Ez egy csodaszép szerelmi történet, hogy kaptunk egy második esélyt.

A színész-énekesnő szerint már teljesen máshogy kezelik a kapcsolatukat, mint húsz évvel ezelőtt. És sokkal jobban odafigyelnek rá, hogy a média ne játsszon akkora szerepet az életükben, mint anno: 

Mindketten úgy éreztük, annyira boldogok vagyunk, hogy nem akarjuk, hogy megint ez az egész megtörténjen. Idősebbek vagyunk, okosabbak, tapasztaltabbak. Már máshogy éljük az életünket, gyerekeink vannak, figyelnünk kell sok dologra. Védelmezzük ezt az egészet, mert számunkra csodálatos ez az időszak.

Jennifer elmondása szerint mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a boldog és szeretetteljes kapcsolatukat védelmezze, mert ez számára szent.

A színész-énekesnő elárulta, nem csak a helyzetük, a kapcsolatukhoz való hozzáállásuk is sokat változott:

Csodálatos, hogy annyira máshogy érezzük magunkat, mint évekkel ezelőtt... Sokkal jobban értékeljük, ünnepljük azt, amink van, és ez jó dolog. Találsz valakit, nagyon-nagyon szereted, és utána kapsz ugyanerre egy második esélyt? Ez ritka, értékes és csodaszép dolog, és nem tartjuk magától értetődőnek.

A híresség szerint Ben Affleck most végre az, aki mindig is szeretett volna lenni:

Látni, hogy ki ő, a személyiségét, és hogy milyen ember lett ma, milyen apa lett és partner - most mindaz lett, amiről tudtam, hogy egyszer szeretne lenni.

- mesélte.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek