Starity

Első gyermekével várandós Shia LaBeouf barátnője!

2022. február 03. 09:09   |   Szerző: Four

Mia Goth Shia LaBeouffel közös első gyermekét várja, újra együtt van a színésszel.

hirdetés

Mia Goth és Shia LaBeouf se veled-se nélküled típusú kapcsolata újabb mérföldkőhöz érkezett: várandós a színész barátnője.

A színésznőt Kaliforniában kapták lencsevégre a paparazzik, és láthatóan már eléggé kerekedik Goth pocakja.

A 35 éves Shia és a 28 éves Mia kapcsolata meglehetősen bonyolultan alakult: 2012-ben kezdtek el randizni, de az évek során többször szakítottak. 2016-ban, Las Vegasban összeházasodtak, két évvel később viszont szétmentek, és beadták a válókeresetet. 

Véglegesen azonban nem ért véget a kapcsolatuk: 2020 márciusában együtt biciklizve fotózták őket a paparazzik, és mindketten viselték a karikagyűrűjüket. 

Shia közben összejött többek között FKA Twigs énekesnővel illetve Margaret Qualley színésznővel: előbbivel 2018-ban járt együtt, rögtön azután, hogy Miával válni készültek. Kevesebb, mint egy évig éltek kapcsolatban, ám az énekesnő nemrég beperelte őt, mert elmondása szerint fizikailag és lelkileg is bántalmazó volt a férfi. 

Twigs és LaBeouf ügyéből hatalmas botrány lett: a színész több beígért szerepét is elveszítette, majd belátta, hogy segítségre van szüksége, és tavaly bevonult egy terápiás intézménybe.

2021 júniusában a színész megint visszatáncolt Miához, akivel azóta együtt van, sőt, hamarosan megszületik közös gyermekük.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek