Starity

8 mikrotrend, amit idén tavasszal mindenhol láthatsz

2022. február 03. 12:12   |   Szerző: Four

Az örök klasszikus farmer és gyöngy mellett sok színes trend is aratni fog.

hirdetés

A Whowhatwear szerint az idei év divattrendje két részre tagolódik. Egyik oldalon a bájos, művészi patchwork minták és vidám csíkok lesznek középpontban, a másik fő vonulat pedig még mindig a nosztalgikus, '90-es éveket idéző divat marad: feliratmánia, élénk citromzöld és merész, fűzőket idéző felsők. A kevésbé szélsőséges irányzatokat kedvelőknek pedig ott a farmer, ezúttal újragondolt, elegánsabb verzióban, illetve a gyöngyös kiegészítők - akár táskák is.

1. Citromzöld

 

 

A világosszöld legtöbb árnyalata, de különösen a citromzöld nagyon felkapott lesz.

 

2. Színes csíkok

 

 

Vidám színek: visszatérnek a csíkok, és nem csak felsők, hanem nadrágkosztümök esetében is.

 

3. Lakkbőr

 

 

 

4. Fűzőszerű felsők

 

 

Visszatekintés a kilencvenes évekbe: ezúttal merész, fűzőket idéző felsők formájában, amelyek alá bátran viselhetsz, mondjuk fehér inget is.

 

5. Feliratmánia

 

 

A kilencvenes évek őrült feliratmániája visszatért, a hangsúlyos felsőket neutrális árnyalatú kosztümmel párosíthatod - vagy maradhatsz a nosztalgikus stílusnál.

 

6. Patchwork

 

 

Egyre több feltörekvő dizájner hisz az újrahasznosításban: a régebbi ruhadarabok most foltvarrással szuper módon kaphatnak egy második életet.

 

7. Farmer

 

 

Az örök klasszikus farmer idén elegánsabb fazont kap: a szokásos dzseki-nadrág verzió mellett akár kosztüm, kezeslábas vagy hosszú kabát formájában is megjelenik. 

 

8. Gyöngy

 

 

Ahogy a farmer, úgy a gyöngy sem megy ki a divatból: ezúttal az ékszerek mellett a gyöngyös táskák, kalapok is főszerepet kapnak.

via Whowhatwear

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek