Starity

Az És egyszer csak... készítője szerint Kim Cattrall nem térhet vissza a sorozatba

2022. február 03. 22:10   |   Szerző: Four

Az És egyszer csak... című sorozat leheteséges, hogy folytatódik, ám semmi esetre sem Samanthával.

hirdetés

Michael Patrick King, az És egyszer csak... készítője a Varietynek elárulta, nincs rá esély, hogy Kim Cattrall valaha is visszatérjen Samantha Jones szerepéhez, sőt, soha nem is számoltak ezzel a lehetőséggel.

 A karakter a Szex és New York folytatása szerint megsértődött Carrie-re, aki nem tartott rá igényt PR-osként, és mivel "csorba esett a büszkeségén", Londonba költözött.

King így válaszolt arra a kérdésre, hogy nyitva állt-e az ajtó Kim számára, ha esetleg vissza akart volna térni Samanthaként:

Nem. Mint ahogy azt sem gondoltuk soha, hogy Kim részt fog venni az És egyszer csak...-ban, pont azért, mert azt mondta, amit mondott. Egyedül fikció szintjén [vehet részt benne]. Ha a fantáziára gondolok, nagyszerű, hogy Samantha is itt van. Nincs reális elvárásom azzal kapcsolatban, hogy Kim Cattrall valaha is megjelenik újra [a sorozatban].

Habár a színésznő korábban kategorikusan kijelentette, hogy nem fog újra Samantha szerepébe bújni, King mégis visszahozta a folytatásba, bár csak üzenetek formájában.

Íróként nagy nap volt számomra, amikor rájöttem, hogy bár Kim Cattrall nem akar szerepeni a sorozatban, Samantha mégis megjelenhet - üzenetek formájában.

- mondta.

Az És egyszer csak... ugyan az utolsó részhez érkezett, de máris elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy lesz-e második évad. Eddig úgy tudni, készítők és Sarah Jessica Parker állítólag nyitottan áll a dolgokhoz.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek