Starity

Sarah Jessica Parker kijelentette, nem örülne neki, ha Kim Cattrall visszatérne Samanthaként

2022. február 04. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő szerint nem lenne jó ötlet, ha Kim Cattrall visszatérne a Szex és New York-franchise-hoz.

hirdetés

Korábban az És egyszer csak... című sorozat készítője, Michael Patrick King nyilatkozott arról, hogy "nem áll nyitva az ajtó" Kim Cattrall számára az esetleges következő évadokat tekintve. Most pedig Sarah Jessica Parker árulta el, nem örülne neki, ha Kim visszatérne Samanthaként. 

Parker a Varietynek nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy rendben lenne-e azzal, ha Kim Cattrall visszatérne:

Nem hiszem, mert szerintem az ő részéről túl sok dolog történt nyilvánosan, túl sok érzelmet osztott meg nyilvánosan. Nem vettem részt benne illetve nem olvastam az erről szóló cikkeket, de az emberek hajlamosak megosztani velem.

Habár Sarah Jessica mindig is kategorikusan tagadta, hogy megromlott volna köztük a viszony - Kim a múltban több olyan nyilatkozatot is tett, amelyben kijelentette, nem tartja a barátjának Parkert, sőt, arra kérte, hagyja békén őt.

A színésznő szerint külön kell választani Cattrall illetve Samantha távozását:

Samantha nem tűnt el. Jelen van, és szerintem nagy tisztelettel és eleganciával kezeltük. Nem lett belőle főgonosz. Emberi lény, akinek voltak érzései egy dologgal kapcsolatban, és szerintem megtaláltuk a módját, hogyan beszéljünk róla. Ez szükséges és fontos volt azok számára, akik szerették őt.

- mondta Parker a Varietynek.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek