Starity

Shaun White hamarosan megkéri Nina Dobrev kezét?

2022. február 05. 05:05   |   Szerző: Four

A színésznő és a sportoló két éve él kapcsolatban, nagyon boldogok együtt.

hirdetés

Nina Dobrev és Shaun White hamarosan örök hűséget fogadhat egymásnak - legalábbis ismerőseik szerint a közeljövőben megtörténhet a dolog. A sportoló és a színésznő 2020 áprilisában jött össze, azóta pedig Nina már oda is költözött Shaun Los Angeles-i otthonába.

Annyira édesek együtt, szilárd a kapcsolatuk. Nem lepne meg, ha bármelyik nap megtörténne az eljegyzés. Rengeteg közös dolog van bennük, mindketten ambiciózusak, spirituálisak. Az utóbbi években nagyon keményen dolgoztak a saját karrierjükön, ezért most megpróbálják minden szabad percüket együtt tölteni.

- mesélte egy ismerősük.

A két híresség sokat volt távol egymástól az utóbbi időszakban, de úgy tűnik, ez csak megerősítette szerelmüket. Dobrev tavaly több filmet is forgatott az Egyesült Államokban, míg White Európában edzett:

[Nina] Sok filmet forgatott tavaly, kemény volt a távkapcsolat. Nina Atlantában forgatott, Shaun pedig néha csak egy hétvégére is meglátogatta. Máskor pedig Nina repült Ausztriába a szabadidejében.

- mesélte a színésznő egyik barátnője.

White egyébként már többször is nyilatkozott arról, hogy szeretne megállapodni és mindeképpen családot akar alapítani - sőt, Nina elmondása szerint a színésznő édesanyja nagyon támogatja őket ebben, hiszen minden vágya, hogy unokája legyen.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek