Starity

Elege lett Kim Kardashiannak, hosszú posztban osztotta ki Kanye Westet

2022. február 05. 05:05   |   Szerző: Four

Kim Kardashian megelégelte, hogy exe rendszeresen nyíltan szidja őt - most válaszolt.

hirdetés

Kim Kardshian idáig bírta, hogy Kanye West őt illetve gyereknevelési módszereit szidja - most hosszú posztban reagált exe megjegyzéseire. 

Kardashiannál azt követően szakadt el a cérna, hogy Kanye ismét kifejezte ellenérzéseit azzal kapcsolatban, hogy lányuk, North fent van TikTokon.

Mivel ez az első válásom, tudnom kell, mit tegyek azzal kapcsolatban, hogy a lányomat akaratom ellenére rakják ki TikTokra?

- írta ki West. 

Kim Instasztoriban válaszolt:

Kanye örökös igénye arra, hogy a közösségi felületeken és interjúkban támadjon engem, valójában sokkal ártalmasabb, mint bármilyen TikTok, amit North csinálhat. Én vagyok a fő kenyérkereső és a gyerekeink gondviselője, és mindent megteszek annak érdekében, hogy megvédjem a lányunkat, ugyanakkor hagyom, hogy felnőtt felügyelet mellett kifejezze a kreativitását egy olyan médiumon, amelyet ő választ - mert ez boldoggá teszi.

Majd így folytatta:

A válás épp elég nehéz a gyerekeink számára, és az, hogy Kanye megszállottan próbálja ennyire negatívan kontrollálni és manipulálni a helyzetünket a nyilvánosság előtt, csak még több fájdalmat okoz.

Kardashian hozzátette, hogy a szakításuk elejétől fogva szeretett volna egy "egészséges, támogató közös szülői kapcsolatot" kialakítani a gyerekeik érdekében.

Elszomorít, hogy Kanye ezt minden lépésével ellehetetleníti. Szeretném a gyerekeinkkel kapcsolatos összes ügyet privátan kezelni, és remélhetőleg [Kanye] végre válaszol a tavaly óta már harmadik ügyvédjének, hogy minden problémát békésen tudjunk megoldani.

- írta Kim. 

Kanye az utóbbi idően többször is nyíltan beleállt Kimbe: egyszer arra panaszkodott, hogy a gyerekeik kamerák között, dadusok által nőnek fel, illetve azt is kijelentette, hogy Kardashian nem engedi őt a gyerekeikhez.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek