Starity

Folytatódik a vita: Kanye West szerint Kim Kardashian elrabolta egyik lányukat

2022. február 05. 05:05   |   Szerző: Four

A rapper és a reality-sztár a gyereknevelési elveken vitatkoznak, ezúttal Kanye reagált.

hirdetés

Tovább folytatódik a sárdobálás Kim Kardashian és Kanye West között: úgy tűnik, a rapper továbbra sem akarja privátan intézni a problémáikat, és Instagramon reagált Kim hosszú posztjára.

Kim korábban többek között kijelentette, hogy ő a fő kenyérkereső és a gyerekeik fő gondviselője - amely nagyon úgy tűnik, hogy rosszul érintette exét:

Mit értesz az alatt hogy fő kenyérkereső? Amerika látta, hogy megpróbáltad elrabolni a lányomat a születésnapján azzal, hogy nem mondtad meg a címet. A házban rám küldöd a biztonságiakat, aztán rám fogod, hogy loptam és drogtesztet kellett csinálnom Chicago partija után, mert szerinted drog hatása alatt voltam. Tracy Romulus [Kim egyik munkatársa], ne manipuláld Kimet...

- utalt Kanye arra az alkalomra, amikor Kim nem hívta meg őt Chicago nevű kislányuk szülinapi partijára, de végül a rapper mégis megjelent. (Kim ismerősei szerint eleve úgy beszélték meg, hogy külön-külön ünneplik a kislányt, ám Kanye aznap változtatott a döntésén és inkább el akart menni a Kardashian által szervezett összejövetelre.)

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek