Starity

Megjelent a bolgár énekesnő, Alma legújabb slágere

2022. február 05. 12:12   |   Szerző: Glamster

Megérkezett a bolgár énekesnő, Alma vadonatúj ”Close The Door” című dala: hallgasd meg most!

hirdetés

Az újdonság Bulgária legnevesebb dalszerzői eseménye, a Sofia Songwriting Camp alatt született, a román származású producer, Cris Tarcea – Monior és a norvég dalszövegíró Julia Bognar Finnseter közreműködésével. A dalhoz videóklip is készült, Bulgária legjobb filmrendezője, Viktor Chuchkov rendezésében.

Alma először 15 éves korában bukkant fel az Instagram-on, ahol egyszál gitárral készített dalfeldolgozásokat, mostanra pedig már Bulgária legtöbbet streamelt előadójává vált, sőt mi több a legnagyobb bolgár kiadó, a Virginia Records is leszerződtette.

Debütáló dala a ”Perfect” 2019-ben jelent meg, és azonnal hatalmas sikereket ért el Bulgáriában, Lengyelországban, Orosz- és Görögországban is, majd ezt követő érzelmekkel teli dalai, a "Don't Know", az "Out of Control", a "Be Alright", a "My Mama Told Me" és a "Far Faraway", megjelenésével Alma neve hamar elterjedt lett a kelet-közép-európai régióban.

A fenti dalok együtt több mint 25 millió megtekintést és 8 millió streamelést generáltak világszerte, számos európai New Music Friday, MTV Hits és MTV Dance listára is felkerültek, Bulgáriában pedig többször vezették a különböző rádiós listákat.

Alma vadonatúj ”Close The Door” című dala minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek