Starity

Megint kiakasztotta az internetet Hailey Bieber és Kendall Jenner

2022. február 05. 12:12   |   Szerző: Glamster

Újabb kritika érte a két örökösnőt: a TMZ szerint folyamatosan a mozgássérültek számára fenntartott várakozóhelyen parkol Kendall Jenner és Hailey Bieber.

hirdetés

A TMZ írta meg először, hogy a Kardashian családból ismert Kendall Jenner és barátnője, a modell Hailey Bieber folyamatosan elfoglalják a mozgássérültek számára fenntartott várakozóhelyeket Los Angelesben a luxus kocsijukkal. A magazin szerint a két örökösnőt már több kritika is érte ez ügyben, ám nem érdekli őket, hogy tettük nemcsak illegális, hanem rossz is.

A TMZ több hétig követte a két sztárt, akik a pilátesz órájukra is együtt érkeztek a Hot Pilates edzőterembe, ahol szintén a mozgássérült parkolót választották.

Az erről készült fotókat itt láthatjátok.

Kendall Jenner publicistája felkereste a TMZ-t, és kijelentették, hogy azért áll oda a mogul, mert maga az épület vezetője kérte meg, hiszen hírneve miatt túl nagy felhajtást kelt az érkezése. Hailey Bieber szintén ezt állította, ám a probléma, hogy város szerte így parkolnak, továbbá az üzletek nem befolyásolhatják a közterületen való parkolást.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek