Starity

Sokkoló lett a Netflix új dokumentumfilmje a Tinder-csalóról

2022. február 05. 13:01   |   Szerző: Glamster

A Tinder-csaló minden nő rémálma: íme a Netflix új, sokkoló dokumentumfilmje.

hirdetés

Mi is írtunk arról, hogy a Netflix új dokumentumfilmmel készült Tinder Swindler avagy A Tinder-csaló címmel. A leírás alapján egyetlen húzás örökre megváltoztathatja az életed. Ez az a tündérmese, amelyből rémálom lett. Kövesd három nő történetét, akik szerint eljött a bosszú ideje.

A dokumentumfilm azonban olyan sokkoló lett, hogy több nő rettegni kezdett az internetes ismerkedéstől. Az említett csaló, Simon, ráadásul megúszta az ellene elkövetett vádakat, és „csupán” 15 hónapot ült útlevél hamisítás miatt, ami azért is csekély, hiszen elvileg dollármilliókat húzott ki áldozataiból.

A férfi jelenleg is megtalálható a közösségi médián, s szemmel láthatóan nincsenek anyagi gondjai. Állítása szerint megbosszulja a Netflix dokumentumfilmjét, és hamarosan kiadja a saját verzióját is. A Tinder viszont válaszul „örökre tiltotta” az oldaláról: bármilyen nevet is használjon.

A Tinder-csaló, mely idehaza a legnézettebb műsor jelenleg a Netflixen, szinkronnal és magyar felirattal is elérhető az online videótáron. Kötelező megtekinteni, és okulni belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek