Starity

Kim Kardashian még mindig úgy gondolja, hogy csak testedzés által érte el megjelenését

2022. február 11. 19:07   |   Szerző: Four

Kardashian ezúttal sem árulta el, hogy milyen szépészeti beavatkozásokon ment keresztül.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Kim Kardashian a márciusi Vogue címlapján szerepelt, ahol többek között arról nyilatkozott, nem bánja, hogy a válás mellett döntött.

A híresség, akinek családjával együtt nagy szerepe van abban, hogy normalizálódtak és mindennapossá váltak a tökéletességig szerkesztett, filterezett és átalakított fotók a közösségi médiában - azt vallja, hogy egyedül a napi kemény edzéseknek köszönhető testalkata.

A "KarJennerek" továbbra is következetesen kihagyják nyilatkozataikból, hogy magánséfek, személyi edzők, digitális manipulációs eszközök, és luxus kozmetikai procedúrák állnak rendelkezésükre annak érdekében, hogy elérjék az általuk kívánt testalkatot. Emellett arról sem igazán beszélnek, hogy teljesíthetetlen elvárásokat támasztanak azokkal szemben, akik tényleg elhiszik, hogy rendszeres edzéssel elérhető mindaz a változás, amely az ő testükön az utóbbi tíz évben látható volt.

 

 

Amikor a Vogue újságírója arra akart rákérdezni Kimnél, hogy ő és nővérei promótálják-e ezeket a lehetetlen sztenderdeket, a híresség közbevágott, és kijelentette, "mindennel őket vádolják".

Kardashian elkezdett beszélni a jelenlegi szépségideál toxikusságáról, ám arra elfelejtett kitérni, hogy ő és családja tevékenyen részt vettek a probléma kialakulásában.

Mindenképpen hatással van ez az emberekre, pozitív és negatív irányban is, hogy ki hogyan látja magát a közösségi média miatt. Látom, hogy ez van. Nem zárom ki, hogy ez létezik. De próbálok úgy gondolkodni, hogy oké, nevelem a gyerekeimet, és én hogyan éreznék, ha olyan dolgokat látnék TikTokon vagy Instagramon, amelyeket nem szeretnék, hogy lássanak vagy részei legyenek - mindenképpen beszélnék velük.

- mondta, majd hozzátette, hogy "ő csak szeretné élni az életét és örülni másoknak" - utalva ezzel arra, hogy a fent említett kérdéseket leginkább elkerüli.

Szerintem amikor így éled az életed, akkor ezt kizárod. Mint a versenylovaknál, akikre szemellenzőt tesznek, hogy tisztán lássanak és előre nézzenek. Versenylónak kell lenned, felvenni a szemellenzőt és nekiindulni. És ha elkezdesz jobbra vagy balra nézegetni, akkor el fogsz esni.

- mondta.

 

 

De nem ez az első alkalom, hogy Kardashianék szimplán elütötték a testükre és a szépséggel kapcsolatos elvárásokra vonatkozó kérdéseket.

A realityjük lezárása alkalmából rendezett összejövetelen Andy Cohen egyszerűen megkérdezte Kimet és a testvéreit, hogy felelőseknek gondolják-e magukat azért, hogy lehetetlen elvárásokat raknak nők millióira. 

Nem, nem érzem magam [felelősnek]. Azért, mert felkelünk, megtesszük, amit kell és edzünk.

- mondta Kim, akinek az állítását húga, Kendall is hevesen támogatta. A modell kijelentette, hogy "a családja egészében véve az egészséges életmódot promótálja". 

Mindannyian nagyon szeretjük karbantartani a testünket és egészségesen élni, szóval ha valamit, akkor leginkább azt próbáljuk reprezentálni, hogy hozd ki magadból a legegészségesebb formád.

- mondta Kendall.

 

 

Később ezekért a kijelentésekért rengeteg kritikát kaptak, hiszen elfelejtették említeni, hogy az átlag emberhez képest mennyi privilégiummal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az egészséges életmód elérését - illetve ekkor sem nem tértek ki arra, milyen sebészeti beavatkozásokon estek át amelynek következtében változott a testük és az arcuk.

"Az, hogy Kim Kardashian szerint a családja nem promótál elérhetetlen szépségsztenderdeket, mondván "felkelnek és edzenek", nagyon felidegesített. A plasztikai sebészetek kelt fel, és ő végezte el a munkát."

- jelentette ki egy felháborodott kommentelő.

"Nem vagyok plasztikai beavatkozás-ellenes. De azt ellenzem, ha csináltatsz egy testet, aztán jó nagy hazugságokat mondasz fiatal lányoknak arról, hogy a testedet "edzéssel" meg "kemény munkával" alakítottad ki. Csak mondd ki, hogy Dr. XY már előre megcsinálta ezt a testet."

- írta egy másik illető.

 

 

Egy másik reagáló szerint pont azért jó, hogy Kardashianék nem árulják el az általuk választott procedúrákat, mert így megvédik a fanokat attól, hogy ők is ugyanazokat a műtéteket akarják, csak sokkal silányabb és rájuk nézve veszélyesebb minőségben. 

Megint mások szerint a Kardashian család is csak áldozata a mai világ teljesíthetetlen, szépséggel kapcsolatos elvárásainak. De olyan is van, aki szerint jobb lenne, ha nem is beszélnének a testükről, és ezzel megspórolnák maguknak a hazugságokat és a rajongóik félreinformálását.

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek