Starity

Julia Fox közös projektet tervez Anna Sorokin csaló ál-örökösnővel

2022. február 16. 16:04   |   Szerző: Four

A Netflix műsora által világszerte ismertté vált Anna Sorokin jóban van Kanye West exével.

hirdetés

Ki hitte volna, hogy Julia Fox és Anna Sorokin nem csak jó barátságot ápol, de közös projektet is terveznek? A német örökösnő látszatát keltő Sorokin csalási stratégiájáról a Netflix is sorozatot készített Az örökösnő álarca mögött címmel, illetve ezek szerint Foxot is magával ragadta Sorokin története.

Kanye West exbarátnője és az "Anna Delvey" (valójában Anna Sorokin) néven elhíresült orosz származású csaló akkor került kapcsolatba, amikor Sorokin tavaly februárban kiszabadult (egy hónappal később viszont a bevándorlásügyi hivatal őrizetbe vette, mert lejárt a vízuma).

Sorokin szerint Fox Instagramon írt neki:

Vannak közös barátaink. Instagramon kontaktoltunk amikor kiszabadultam. Beszélgettünk egy kicsit, aztán feljött a Clubhouse-omra [közösségi média app]. Válaszolgattam az emberek kérdéseire a tapasztalataimmal kapcsolatban, és ő sokkal szórakoztatóbbá tette a fórumot. A megfelelő kérdéseket tette fel, egyforma a humorunk. Sosem ítélkezett, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. [Juliának] Nagyon sok érdekes kreatív projektje van, úgy érzem nem igazságos, hogy a média csak a magánéletével foglalkozik. 

- nyilatkozta Sorokin a New York Timesnak, és hozzátette:

Valójában most együtt dolgozunk valamin, a részlek hamarosan kiderülnek.

- mondta.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek