Starity

Vicces, kínos, ijesztő: 12 alkalom, amikor a biztonsági kamera felvételét látva meglepődött a tulajdonos

2022. február 17. 23:11   |   Szerző: Four

Tizenkét furcsa, ijesztő, de esetekben vicces történet arról, mi történik, amikor senki sem figyel.

hirdetés

A Redditen ezúttal arra volt kíváncsi az egyik felhasználó, hogy kinek milyen vicces, horrorisztikus, kínos vagy értelmezhetetlen története van arról, amit a saját biztonsági kamerája felvételén visszanézett. Furcsa szomszédok, megmagyarázhatatlan esetek, kínos történetek a listán:

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

1. 

Felszereltem néhány kamerát, miután a szomszédom azt mondta, hogy hallott valakit járkálni a kertemben este. Végignéztem a felvételt másnap reggel, és egy férfit láttam, aki alsónadrágban és bakancsban állt a hálószobaablakom előtt, legalább 45 percig bámult, aztán kisétált a képből. Elég jól láttam az arcát, és ekkor jöttem rá, hogy én voltam az, alvajárás közben. Fogalmam sincs, mióta csinálom ezt, és hogy még hová mehettem esténként, halálra rémültem. Őszintén, jobban örültem volna, ha valaki más van ott.

iUsed2EatPeople

 

2. 

Egy kínai úr minden nap meglátogatta a házamat pontosan délután egy órakor. Odajött a kapumhoz, leült egy közeli dombra és evett egy tál tésztát. Miután befejezte, elmondott egy rövid imát és elment. Egy nap, amikor betegség miatt otthon maradtam, kimentem mellé. Nem tudott angolul, úgyhogy csendben ültünk egymás mellett. Ő megette a tésztáját, én megettem a szendvicsem. Kezet fogtunk és elment. Soha többé nem láttam.

LJNZ

 

3. 

Amikor felszereltük a biztonsági kamerát, tudtam, hogy a férjem azt várja, mi miatt indul be a mozgásérzékelő, ami automatikusan üzenetet küldött a telefonjára. Amikor elment otthonról egy bárba, gyorsan felhúztam egy nevetséges jelmezt, és őrült táncot nyomtam a kamera előtt (...). Bárcsak láttam volna az arcát, amikor meglátja a felvételt és leönti magát sörrel nevetés közben!

ChannelingWhiteLight

 

4. 

Két kameránk is van a ház hátsó részén. Egyszer három ember megjelent lófejet ábrázoló maszkokban és úgy 15 percet azzal töltöttek, hogy eljátszották, ők lovak. Aztán otthagytak egy kis zacskó húst, virággal a tetején. A feleségem halálra rémült és egy hétig nem tudott aludni.

dangerzone9494

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

5. 

Az egyik barátomnak van egy olyan biztonsági kamerája, ami jutalomfalatokat lő a kutyájának. A kamera jelzi, ha ugat a kutya vagy ha mozognak előtte az emberek. Egyszer üzenetet kapott, hogy ugat a kutya, a barátom pedig két teljesen idegen ember meglátott a házában. Csak ültek a kanapéján. Hazarohant, de nem volt ott senki, és a ház is be volt zárva. Azóta se tudja, mi történt.

pacman12a

 

6.

Amikor Floridában éltem, a biztonsági kamerám folyton jelezte, hogy mozgás van a ház előtt. Nem láttam semmit egy ideig, amikor aztán rájöttem, mi volt az: egy majdnem 2 méteres aligátor mászkált a kocsibejárón. Szerencsére elment, mire hazaértem.

everton1an

 

7. 

A régi lakásomban borzasztóan szakszerűtlenek voltak a karbantartók. Többször hívtam őket, mert a légkondi tönkrement, de sosem a megbeszélt időpontra jöttek, hanem akkor, amikor már a munkahelyemen voltam. Használták a vécémet, turkáltak a cuccaim között, írtak a billentyűzetemmel, szórakoztak az állataimmal. Mondanom se kell, hogy nagyon dühös voltam. Felszereltem egy kamerát és később felvettem a viselkedésüket, aztán elküldtem a felvételt a munkahelyükre. A lakáskomplexum tulajdonosa személyesen hívott, hogy elnézést kérjen, és majdnem az egész csapatot kirúgták. 

Luckboy28

 

8.

Este tízkor az exfeleségem odasettenkedett az ajtónkhoz és az ablakunkon leskelődött, legalább 4 percen keresztül. Mindez rögtön azután történt, hogy kimondták a válást. Már aznap vettem még három biztonsági kamerát.

johnnypaper

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

9. 

Nem az én kamerám vette fel, de a lakóövezetünkben az egyik szomszéd kitette Facebookra a felvételt. Az éjszaka közepén bejött hozzájuk egy fickó, levette az összes ruháját és beugrott a medencébe. Meztelenül úszkált úgy tíz percig, aztán kimászott, fogott egy sört a kinti hűtőből, leült a hintaágyba, megitta és elment. A legfurább az egészben, hogy a ruhái reggel még mindig ott voltak.

aj_090700

 

10. 

A nevelőapám egyik reggel talált egy vödör csirkecombot a kocsibehajtónkon. Valamiért ő nem találta furának, de én megnéztem a biztonsági kamera előző napi felvételeit. Kiderült, hogy egy nő hajnali háromkor odasétált az autómhoz egy vödör csirkecombbal. Valószínűleg drog hatása alatt volt, és amikor felvillant a kamera fénye, akkor elkezdett ordítani, hogy hozott csirkecombot. Letette, aztán elment. Máig gondolkodom rajta, hogy mi történhetett a csirkés hölggyel.

whatsinthebut

 

11. 

A szomszédunk beosont a hátsó kertünkbe és ellopott valamit a szárítókötélről. Aztán amikor a barátnőm észrevette, hogy hiányzik az egyik alsóneműje, akkor rájöttem, hogy a szomszédunk lopta el. Egy 55 éves veterán volt.

Sgtpepperolly

 

12. 

Egy férfi odasétált a házam ablakához, odanyomta a fülét aztán elment. Néha látom a környéken, fogalmam sincs mit akart, de eddig nem jött vissza.

Askeee

Fotó: hu.depositphotos.com/stock-photos/window-peeking.html?filter=all&qview=538016144">hu.depositphotos.com

via BoredPanda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek