Starity

Videó - Kim Kardashian újra megmutatta extrémen minimalista házát

2022. február 18. 22:10   |   Szerző: Four

A híresség a veteményeskert mellett a kosárlabdapályát és kedvenc autóit is megmutatta.

hirdetés

Kim Kardashian már egyszer körbevezette az Architectural Digestet szuperminimalista, Axel Vervoordt tervei alapján készült házában, illetve a Vogue 73 kérdésére is otthonában válaszolt.

A híresség akkor még Kanye West párjaként, gyerekeik társaságában válaszolgatott a kérdésekre, most azonban egyedül járta körbe a különleges berendezésű házat - szintén a Vogue által készített videóban.

Kardashian elmondása szerint azóta "még több csodálatos művészeti alkotással díszítette otthonát", többek között egyik lánya, North festményeivel. A gyerekek hálószobáját nem mutatta meg, de elárulta, hogy mind a négyük saját stílusa uralkodik a szobáikon: pink, lila, kék, és dinoszauroszos díszítésűek.

Kim hozzátette, hogy sokkoló módon a gyerekek nem tették tönkre eddig a krémszínű bútorokkal berendezett házat. 

A híresség a gyerekek babanaplói mellett a saját emléktárgyait is megmutatta: elmondása szerint édesanyjától örökölte, hogy sok számára fontos gyerekkori tárgyat, képeslapot megőriz.

Majd az udvar következett: a kosárlabdapálya mellett a veteményest is megmutatta, illetve három kedvenc szürke autóját: egy Lamborghinit, egy Rolls-Royce-t és egy Maybach-ot.

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek