Starity

Trendi outfitek női kabátokkal – tudd meg, hogyan nézhetsz ki stílusosan a melegebb időjárás alatt

2022. február 21. 09:09   |   

Lassan, de biztosan kijövünk a télből, és a hideg időt felváltja a kellemes, tavaszi, hűvössel kevert meleg időjárás. Ilyenkor már bőven előkerülhetnek a lengébb ruhák és szoknyák a szekrény mélyéről. Azonban a tavasz szeszélyes. Könnyen megfázhatunk egy hűvösebb napon, ezért az átmeneti kabátok és a vékonyabb szövetkabátok elengedhetetlenek ebben az időszakban. Milyen szetteket rakjunk össze ezekhez a kabátokhoz tehát? Nézzük!

hirdetés
Trendi outfitek női kabátokkal – tudd meg, hogyan nézhetsz ki stílusosan a melegebb időjárás alatt

Szövetkabátok, amelyek mindenhez jól állnak

Egy szövetkabát univerzális darab tud lenni, hiszen egyrészt aláöltözve télre is tökéletes, amíg vékonyabb felsőkkel kiváló átmeneti tavaszi és őszi kabátként is funkcionál. Ebből adódóan szinte minden ruházathoz remekül mutatnak. Egy elegáns, vagy épp vagány szövetkabát egyaránt kombinálható ruhával, szoknyával, de farmerral is. Kevés olyan utcai ruhadarab akad, amihez ne mutatna jól. A szövetanyagból készült kabátok női típusai a szezonban is a karcsúsított fazonok mellett az oversize női szövetkabátok. Utóbbi bohém lazasága kifejezetten jól mutat egy tavaszi outfithez. Megjegyzendő, hogy az oversize fazon természetesen szinte mindenféle női kabáttípusból megtalálható – egyaránt találunk steppelt és szőrmekabátokat is belőle.

Steppelt dzsekik a hűvösebb napokra

A steppelt kabátokból kétféle verzió létezik. Vannak a vastagabb bélésű télikabátok, valamint a vékony, tavaszra vagy őszre hordható típusok. Utóbbi kifejezetten sikkes és trendi hatást képes kiváltani sportos, elegáns, vagy vagányabb szettekhez is. A steppelt anyagnak van egyfajta kortalansága. Egy régi eljárásról beszélünk, ami mégis modern, főleg a mai anyaghasználatában. Színek tekintetében ezek a női kabátok idén a klasszikus színek mellett vagány, fémes színekben is kaphatóak. Aki szereti a futurisztikus megjelenést vagy épp a fémes textúrákat, azoknak maximálisan bakancslistás beszerezni egy fémes anyagú steppelt női kabátot vagy dzsekit.

Plüss- és bundakabátok a puhaság szerelmeseinek

Idén igazán nagy sláger a különféle plüss és szőrme anyagból készült megkötős kabátok viselése. Az ilyen bundakabátok természetesen kiváló minőségű műszőrme felhasználásával készülnek, és extrán tartós puhaságot képesek nyújtani. Nem csak melegek, de egy hűvösebb időszakban is divatos megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. Ha igazán trendin szeretnénk hordani, akkor mindenképp valamilyen természetes szőrmeszínben válasszunk. Például egy szép barna, vagy egy natúr bézs színű kabát egyszerre adja a hideg elleni védelem érzetét a tavaszias hangulata mellett. Ne legyünk szűklátókörűek, bátran viseljük ezt a típusú kabátot szoknyával, miniruhával is. Ezzel egyszerre lehetünk selymesen cukik és dögösen elegánsak. Ahogyan a legtöbb kabáthoz tavasszal, úgy ehhez is fantasztikusan mutat egy csizma, és vagány megjelenést kölcsönöz egy bakancs. Ne érezzük tehát bekorlátozva magunkat a szőrme által. Ez tipikusan egy olyan női kabátstílus, aminek pont az áll a legjobban, ha vagány és különleges módon kombináljuk őket össze a többi ruhadarabunkkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek