Starity

Kanye West szerint Kris Jenner pasija kedvesnek tűnhet, de nem jó ember

2022. február 21. 15:03   |   Szerző: Four

A rapper már kitörölte a posztot, amelyben Corey Gamble-t, Kris Jenner szerelmét szidta.

hirdetés

Kanye West ezúttal Kris Jenner barátját, Corey Gamble-t találta meg egy ma már kitörölt posztban. A rapper szerint "Isten majd egyszer eltávolítja az istentelen Corey-t, akinek amúgy sem kellene itt lennie."

Szerintem ő egy kedves ember, de nem nagyszerű ember. Egy kedves ember, aki megszokta, hogy Puff családja körül forog, aztán Justin Bieber mellé került, és amikor Kris elvált, őt is megtalálta. Egyszer azt mondta a feleségemnek, hogy ő tudja, milyen zenét kellene hallgatnia. Szóval amikor egy héttel később láttam, akkor eltávolíttattam a lányaim szülinapi partijáról. 

- írta, majd így folytatta:

Még mindig nem találkoztunk a családjával, és ezek szerint nem is fogunk. A feleségemet komolyan összeismertette a liberálisokkal, ez volt a feladata. (...) Most új feladatot kapott. (...)

- jelentette ki West, és hozzátette, Krisszel viszont nincsen semmi baja:

Szeretem Krist, ez a nő egy hős, azt tette, amit kellett, meg kellett védenie a családját és biztosnak kellett lennie abban, hogy boldogulni fognak. Még akkor is, ha ezt azt jelentette, hogy azt mondja, senki ne hallgasson rám. Tisztelem a stílusát, az üzleteit és az észjárását, Kris az egyik legjobb ebben.

- mondta a rapper, aki korábban azért többször is beleállt Krisbe, például manipulatívnak nevezte.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek