Starity

A tíz legszeretereméltóbb pár Hollywoodban

2010. november 25. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közhiedelemmel ellentétben a szerelem vak – legalábbis ezt állította a PopCrunch online magazin. A nagy korkülönbség, eltérő életstílus és külsőségek – semmi nem állhat a boldog párok útjába.

hirdetés
A tíz legszeretereméltóbb pár Hollywoodban

10. Nicole Richie és Joel Madden

Nicole Richie és Joel Madden jelenleg második kisbabájukat várják két éves kislányuk mellé. A korábban megszelidíthetetlennek titulált Nicole-t  soha nem tudták elképzelni családanyának – állítólagos drog- és alkohol-, valamint anorexiaproblémái miatt. Mindketten visszavonultak, csak a  családjuknak élnek: Nicole üzletasszonyként és ékszertervezőként tevékenykedik, míg Joel producerkedik.
 

9. Demi Moore és Ashton Kutcher

Mindketten sikeresek, boldogok, gyönyörűek – egyben pedig ellenállhatatlanok. Bár Demi 15 évvel idősebb Ashtonnál, szerelmük töretlen. Deminek van van három lánya, akik már kinőttek a kamaszkorból – ám egyelőre nem szeretnének közös kisbabát.
 

8.) Katie Holmes és Tom Crusie

Bár boldogságukat időről időre megkérdőjelezi a média Tom szcientológiamániája és Katie feletti hatalmi vágya miatt, még mindig együtt vannak. Nekik sem jósoltak sok jövőt a nagy korkülönbség miatt, ám ezt megcáfolja az a tény, miszerint a sztárpárnak van egy elbővülő kislánya.
 

7. Calista Flockhart és Harrison Ford

A pár már  8 éve van együtt, s ugyanolyan boldogok, mint kapcsolatuk kezdetén. Calista az évek folyamán szinte nem öregedett semmit, ám 22 évvel idősebb férjén már bizony meglátszik a kor.


6. Woody Allen és Soon-Yi Previn

Érdekes történet az övék: az az eset, amikor az apa beleszeret örökbefogadott lányába, s elhagyja érte feleségét. A pár 1997 óta van együtt, s több, mint 34 év a korkülönbség közöttük.

 

 

5. Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

A „boltkóros” lány beleszeret Boratba – legalábbis velük ez történt. Sokan nem is tudták, hogy együtt vannak: pedig már 2001 óta randizgattak. A párnak 2007-ben kislánya is született: Olive Baron Cohen. Isla, férje kedvéért még a zsidó vallásra is áttért. Esküvőjüket 2010. március 15-én tartották.
 

4. Heidi Klum és Seal

A „Szépség és a szörnyeteg” – így is jellemezhetnénk őket. Heidi valószínűleg bármelyik férfit megszerezhette volna a világon, ám neki mégis a fantasztikus és eredeti soulénekes, Seal kellett. A pár még csak 5 éve van együtt, ám már 3 közös gyermekük született, valamint Seal örökbe fogadta a Victoria's Secret-modell előző házasságából született gyermekét is.
 

3. Beyoncé és Jay-Z

2002 óta vannak együtt – ám csak 2007-ben jelentették be hivatolsan is, hogy járnak, majd egy évvel később össze is házasodtak New Yorkban. Beyoncé következő lemeze után szeretne a családalapításra koncentrálni. A pár egyébként a legjobban kereső sztárpár volt 2009-ben.


2.) Katy Perry és Russell Brand 

Kapcsolatukat soha nem verték nagy dobra: mindig próbálták kizárni a médiát életükből, nem sok sikerrel. Russell egyébként 9 évvel idősebb Katynél, ám az énekesnő állítása szerint sokkal érettebb a koránál. A sztárpár nemrégiben, október végén házasodott össze Indiában. A Los Angeles-i reptéren paparazzók tömkelege várta őket, hogy lekaphassák a boldog párt.


1.) Angelina Jolie és Brad Pitt

Hogyan is maradhatnának ki ebből a listából? Sokak szerint a legszeretereméltóbb, leggyönyörűbb pár a sztárvilágban – ezt a sok jótékonykodással és önzetlenségükkel sikerült kivívniuk. Hogy egyet említsünk: Jolie és Pitt több millióval segítette a magyarországi vöröiszap-károsultakat, mikor a színésznő nálunk forgatott. A sztárpár 2005 óta van együtt, s  6 gyermeket nevelnek: 3 örökbefogadott és 3 saját csemetét.

Nektek melyik a legszimpatikusabb sztárpár?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek