Starity

Britney Spears csillagászati összegért fog életrajzi könyvet írni

2022. február 21. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő történetéért több kiadó is versengett, végül hatalmas összegben állapodtak meg.

hirdetés

Hamarosan akár már olvashatják is a rajongók, mi történt Britney Spearsszel az énekesnő szemszögéből. A híresség ugyanis a Page Six információi szerint megállapodásra jutott a Simon & Schuster nevű kiadóval. 

Spears állítólag 15 millió dolláros szerződést kötött, miután több kiadó is versengett érte. Az énekesnő többször is írta már Instagramon, hogy szeretné könyvbe foglalni, mi történt vele az utóbbi 13 év során. És miután húga, Jamie Lynn Spears nemrég kiadta saját, "Things I Should Have Said" című szintén életrajzi könyvét - úgy döntött, ő is mindenképpen el akarja mesélni történetét. 

Britney-nek nem titkolt szándéka, hogy családtagjai tetteiről is lerántja a leplet, elmondása szerint ugyanis egyikük sem segített neki, amikor nehéz helyzetben volt, sőt: mindenkit csak a pénze érdekelte. Nem sok jóra számíthatnak így a rokonok, mert Spears egy esetleges interjút is kilátásba helyezett korábban, amelyet úgy kommentált, hogy "Isten irgalmazzon a családjának", ha egyszer nyilatkozni kezd. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek