Starity

Egyedi színezésű családi ház a saját igényeidre szabva

2022. február 23. 13:01   |   

Építkezés, felújítás során általában arra törekszünk, hogy valami egyedit alkossunk. Ha a családi házunk homlokzatának vagy éppen lábazatának színezéséről van szó, még inkább el szeretnénk kerülni, hogy ugyanolyan legyen, mint a szomszédé. Ez a probléma (legalábbis a díszítővakolatok tekintetében) megoldódni látszik.

hirdetés

De mi is az a lábazat? Mi a funkciója?

A lábazati felület ott helyezkedik el, ahol az épület homlokzati fala (oldalfal) találkozik a talajjal. Ez a felület hagyományosan a homlokzattól eltérő kialakítású. A lábazathoz felhasznált vakolóanyag színében és anyagában szintén eltér a homlokzathoz alkalmazottól, mivel a látvány mellett egyéb fontos funkciókat is ellát. 

Ellenáll a talajból érkező nedvességnek, a felcsapódó esővíznek és más fizikai, mechanikai behatásnak is. Persze az esztétikum sem utolsó szempont. A megfelelő díszítővakolat kiválasztása tehát kardinális kérdés.

Végre megvalósíthatod a homlokzatra vagy lábazatra megálmodott színárnyalatot!

Új termék érkezett a magyar vékonyvakolat kínálatba! A Cemix a kivonja a piacról a Colorol néven ismert és összesen 30-féle színben forgalmazott termékét. Helyét a minőségi német alapanyagokból készülő Decorol veszi át.

Ez az új termék rendelkezik elődje minden kiváló tulajdonságával. Egyvalamiben azonban verhetetlen: színei keverhetőek, ezért az alapszínekből bármilyen árnyalat előhívható. Hogy hogyan? Mindjárt kiderül!

Induljon a boszorkánykonyha!

A Decorol lábazati- és díszítővakolat 60-féle árnyalatban gyáriból elérhető. Azonban, ha Keverő Pontok valamelyikén vásárolunk, megnyílik számunkra a végtelen lehetőségek tárháza.

Az alapszínek száma 14, de ezek bármilyen arányú vegyítése lehetséges. A vásárló kiválaszt minimum 5 alapszínű granulátumot és kezdődhet is a keverés. A pontos kiszerelésnek és a korszerű technológiának köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy a színkeverés esetleg negatív irányba befolyásolja a termék minőségét. Az egyedi színeket a gyári minőségi garancia megtartása mellett hozhatjuk létre. 

A Decorol tehát ellenáll a lábazatot érő hatásokkal szemben és végtelen színárnyalatban elérhető. Apró, színes szemcséi által létrehozott strukturált szerkezete miatt azonban nemcsak hagyományos lábazati díszítővakolatként használható. Kiválóan alkalmas homlokzatra díszítő elemként és beltérre is.

Eljött az idő, használd bátran a fantáziád! Legyen a te otthonod színe a legkülönlegesebb a környéken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek