Starity

A TikTok miatt lett sláger, így videoklipet is kapott Goya Menor & Nektunez remixe

2022. február 26. 09:09   |   Szerző: Glamster

A TikTokon kapták fel, így végül videoklipet is kaphatott Goya Menor & Nektunez – Ameno Amapiano remixe.

hirdetés

Goya Menor és Nektunez továbbra sem pihen, ezúttal vadonatúj videóklippel tértek vissza a világhódító ”Ameno Amapiano Remix (You Wanna Bamba)” kollaborációjukhoz. A robbanásszerűen növekvő dalra decemberben figyeltek fel a hallgatók, majd kevesebb mint két hónap alatt több mint 5 millió napi nézőt vonzott be YouTube-on, több mint 10 millióan streamelték Spotify-on és #2 helyet érdemelt ki a Global Shazam Chart-on, sőt felkerült a BBC Radio 1Xtra A-listájára is.

A hype TikTok-on indult, ahol a remix több mint 3 millió videóban szerepelt, így összesítve 10 milliárdszor hallhatták a felhasználók. A dal olyan hírességek TikTok posztjaiban is felcsendült mint Mariah Carey, Janet Jackson, Paul Pogba vagy Shaquille O’Neal.

Miután világszerte ismertté vált a dal, Goya Menor és Nektunez időszerűnek látta, hogy egy látványos videóklippel egészítsék ki az élményt. A klip lagosi forgatására meghívták a TikTok sztár testvérpár Kalin Brothers-t is, akik az Ameno Challange kitalálói, és természetesen a mára már ikonikussá vált táncmozdulataik is visszaköszönnek a klipben.

Goya Menor és Nektunez közös dala az ”Ameno Amapiano Remix (You Wanna Bamba)” minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek