Starity

Megjelent a lengyel-német rapper, Malik Montana Jetlag című dala

2022. február 26. 09:09   |   Szerző: Glamster

Megérkezett a lengyel-német rapper Malik Montana vadonatúj slágere, amely a „Jetlag” címet kapta. A dal producere a holland SRNO volt, és a brazil rapper, DaChoyce is közreműködik benne.

hirdetés

A ”Jetlag” megjelenése után azonnal hatalmas sikereket ért el, köztük két Spotify Chart rekordot is megdöntött. Csupán az első 24 órában 1 millió lejátszást és 753 ezer streamelést tudhat maga mögött,  így beírva magát a lengyel Spotify történelmébe. Ha ez nem lenne elég a Top 200 Global listán a #162 helyen kezdett, amely az eddigi legmagasabb rang amit lengyel előadó ért el. A dalhoz videóklip is készült, Alex Blitz rendezésében, amely hatalmas sikereket ért el YouTube-on, és közel 2 millió lejátszást generált az első nap.

Malik Montana lengyel-német származású rapper, aki Hamburgban született, majd 15 évesen Varsóba költözött. Dalait angol nyelven kezdte írni, de 2015 óta szinte csak lengyelül rappel, első dala a ”NaNaNa” volt, ami után neve hamar ismertté vált Lengyelországban. Számos platina és arany minősítést ért el, és szinte minden új dala a különböző slágerlisták élén kezd.

Malik Montana „Jetlag” című újdonsága minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek