Starity

21. századi problémák: Megéri a YouTube Prémium? Miért nem tölt az iPhone? Vezetékes vagy vezeték nélküli fülhallgató?

2022. február 26. 20:08   |   

A 21. század annyira sok technlógiai újdonságot hozott magával, hogy alig győzzük követni. Most már mindenkinek ott van a kezében egy okostelefon, amin egyre csak pötyög valamit, zenét vagy podcastot hallgat, olvas egy idióta cikket, nézegeti az üres életű influencerek posztjait vagy épp a bugyuta emberek fórumbejegyzésein nevetgél.

hirdetés
21. századi problémák: Megéri a YouTube Prémium? Miért nem tölt az iPhone? Vezetékes vagy vezeték nélküli fülhallgató?

Az okostelefonnal és az internettel viszont újfajta “problémák” is keletkeztek, hiszen ahogyan az angol mondja: Every magic comes with a price, azaz minden varázslatnak ára van.

Probléma #1: Megéri a Youtube Prémium?

A YouTube Prémium ára egy fő esetén 1.490 Ft, a családos (6 fiók részére) pedig 2.690 Ft / hó. Ez tartalmazza a YouTube Music Prémium szolgáltatást is, amit úgy érdemes felfogni, mint a Spotify vagy az iTunes konkurenciáját.

A havidíjért cserébe a YouTube videók előtt, alatt és után nem látunk sehol sem reklámokat, azaz nem kell idegeskedni a két percenkénti megszakítások miatt. Már emiatt megéri a szolgáltatás, kivéve, ha van a gépünkön AdBlocker. Mobilon az AdBlocker is fizetős, így ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik éri meg jobban.

Probléma #2: Miért nem tölt fel az iPhone?

Nincs is annál idegesítőbb, amikor nagy rohanásban vagyunk, gyorsan töltőre tesszük a telefont, elmegyünk zuhanyozni, adunk enni a macskának, kapkodva összekészítjük a szemetet, hogy kivigyük útközben a kukába és már indulnánk is tovább. És akkor látjuk, hogy nem tölt az iPhone. Ugyanúgy csutkán van, mint amikor töltőre tettük.

Szerencsés esetben egy gyors kábel csere megoldhatja a problémát, viszont ha szoftveres a hiba és egy újraindítás sem indítja be a töltést, akkor bizony szervizbe kell vinni a telefont.

Probléma #3: Vezetékes vagy vezeték nélküli fülhallgató?

Segítünk: mindkettő. Miért? Mert a vezeték nélküli fülhallgató tökéletes testedzés közben, hiszen addig csak nem merül le. Viszont, ha hosszú távon akarunk zenét hallgatni, vagy beszélgetni valakivel, akkor a vezetékes a biztos megoldás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek